X

Pinto x Pilati | Η νέα συλλογή -συνεργασία της γαλλικής εταιρίας interior design με τον Ιταλό σχεδιαστή

O νέος ιδιοκτήτης και καλλιτεχνικός διευθυντής, Fahad Hariri, συνεχίζει να επαναφεύρει την εταιρεία που ιδρύθηκε πριν 50 χρόνια.

Η γαλλική εταιρεία interior design Pinto ανακοίνωσε τη νέα, ξεχωριστή συνεργασία της με τον Ιταλό σχεδιαστή, Stefano Pilati, γνωστό για τη δουλειά του σε μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους όπως οι Cerruti, Armani, Prada, Zegna και Yves Saint Laurent, αλλά και την ικανότητά του να επηρεάζει τον κόσμο της μόδας μέσα από τα διαχρονικά σχέδιά του.

Η συνεργασία ξεκίνησε όταν ο Hariri ανακάλυψε στο σπίτι του σχεδιαστή στη Νότια Ιταλία την πειραματική προσέγγιση του Pilati στα πολυτελή έπιπλα μέσα από στιλιζαρισμένες τεχνικές, όπως το casual draping και το εφέ με τα υφάσματα σε καναπέδες και πολυθρόνες.

Αποτέλεσμα της συνεργασία είναι μια capsule συλλογή, ένα μανιφέστο μοντέρνου και ρομαντικού πνεύματος που ο Hariri έχει φέρει στο brand, πάντα με την υπογραφή μαξιμαλισμού της Pinto.

Ξεχωριστό κομμάτι της συλλογής είναι ο oversized καναπές που είναι σχεδιασμένος για να αποπνέει απλότητα και μια αίσθηση laissez-faire κατασκευασμένος με ξύλο δρυός και διακοσμημένος με πτυχώσεις που θυμίζουν origami. Ο καναπές διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και υφάσματα, όπως το βελούδο.


 
Tags