X

Καλοκαίρι 2023 | Τα πρώτα μαγιό που θα φορέσετε φέτος

Τα κομψά μαγιό που θα φορέσετε για τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα.

Ο καιρός που θα επισκεφτείτε τη θάλασσα για τις πρώτες βουτιές πλησιάζει. Σε μία μεσογειακή χώρα, όπως η Ελλάδα, εξάλλου, οι θερμοκρασίες ήδη από την άνοιξη είναι τέτοιες που η βόλτα στην παραλία για μπάνιο μοιάζει κάτι εντελώς φυσιολογικό. Αλλά ακόμα κι αν περιμένετε επίσημα το καλοκαίρι για να μπείτε στη θάλασσα, μπορείτε από τώρα να αρχίσετε την έρευνα και την αγορά σε μαγιό

Μία πρώτη ματιά στις SS'23 συλλογές των swimwear brands και των brands που φιλοξενούν στις συλλογές τους μαγιό, και θα αντιληφθείτε αμέσως κάποιες βασικές τάσεις. Από τη μία, τα έντονα χρώματα όπως το cobalt blue που είδαμε να γίνεται μόδα στις RTW συλλογές ή το hot pink, έρχονται να προσφέρουν ένταση στις εμφανίσεις στην παραλία, αλλά και να αντισταθμίσουν μία άλλη κυρίαρχη τάση: αυτή των neutrals, που συναντάμε και στο ντύσιμο του 2023. Μαγιό σε αποχρώσεις όπως το μπεζ, το λαδί και το καφέ θα προσφέρουν μία ασυναγώνιστη κομψότητα στο στιλ παραλίας. 

Τα μονόχρωμα μαγιό έχουν γενικά τον πρώτο λόγο, αλλά θα συναντήσετε επίσης μαγιό σε διχρωμίες είτε ολόσωμα είτε ακόμα και μπικίνι που συνδυάζουν διαφορετικό χρώμα σε τοπ και σλιπ, ενώ δεν απουσιάζουν τα φλοράλ, τα ριγέ και τα καρό μοτίβα γενικά. 

Τα πρώτα μαγιό για το καλοκαίρι του 2023

Ολόσωμο μαγιό με σούρες, Karla Colletto.
Ολόσωμο μαγιό, Eres.
Ολόσωμο μαγιό με halter-neck λαιμόκοψη, Calvin Klein.
Ολόσωμο μαγιό, Norma Kamali.
Ολόσωμο μαγιό, Jacquemus.
Ολόσωμο μαγιό, Triumph.
Εμπριμέ one-shoulder σουτιέν μπικίνι & μπικίνι σλιπ, Farm Rio.
Μπικίνι, Hunza G.
Σουτιέν μπικίνι & ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι με καρό vichy, Oysho.