X

Τα Bottega Veneta γυαλιά ηλίου που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σας

Οι πιο στιλάτες επιλογές της σεζόν.

Αν υπάρχει ένα label που θα βάλει την απόλυτη σφραγίδα του στιλ στις εμφανίσεις σας αυτό ακούει στο όνομα Bottega Veneta. Από τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και όλα τα μοναδικά υπέροχα αξεσουάρ, το brand αναλαμβάνει να προσθέσει στη γκαρνταρόμπας σας και τα πιο stylish ζευγάρια γυαλιά ηλίου

Στη συλλογή γυαλιών για τη σεζόν Fall / Winter 2020-21, θα βρείτε τη σειρά Original, με μοντέλα από την πασαρέλα της συλλογής του οίκου. Διαθέτουν έντονες εντάσεις και παρουσιάζουν το χαρακτηριστικό ribbon ως έμβλημα αυτοπεποίθησης. Αυτό το τρισδιάστατο μοτίβο που αποδίδεται με γυαλισμένο μεταλλικό φινίρισμα, διακρίνεται έντονα στα κοκάλινα σχέδια, που έρχονται σε διαχρονικές αποχρώσεις και σε ζωντανά χρώματα, αλλά και το εμβληματικό Intrecciato.

Το ντεκόρ triangle παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα γυαλιά, με μοντέλα χωρίς σκελετό, λιτά σχέδια και μηδενικό βάρος που έρχονται να προσφέρουν ως σύμβολα αισθησιασμού στις εμφανίσεις σας. Τα εκλεπτυσμένα πλαίσια σε συνδυασμό με γυαλιστερά φινιρίσματα και φακούς σαν ουράνιο τόξο, αντανακλούν την ανάλαφρη διάθεση και τη διάθεση να εκφραστείτε ελεύθερα. 

Φρεσκάδα, ζωντάνια και μοντέρνα αισθητική διακρίνει και τα ανδρικά μοντέλα της σειράς με χαρακτηριστικό την ανατρεπτική γέφυρα και τους νέους επίπεδους βραχίονες.

Η αίσθηση της πολυτελούς άνεσης αναδύεται από τα λιτά μεταλλικά σχέδια, σε συνδυασμό με τους βραχίονες με το χαρακτηριστικό ribbon, και τα νέα σχέδια συνδυάζουν κομψότητα, ευκολία και κίνηση. 

H συλλογή Bottega Veneta FW20 διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.