X

Τα 7 αξεσουάρ που χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα της κάθε γυναίκα άνω των 40

Θα τα φοράτε όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ο Yves Saint Laurent είχε πει πως "η μόδα ξεθωριάζει, το στιλ είναι αιώνιο", κάτι που όσα χρόνια κι αν περάσουν συνεχίζει να ισχύει. Μπορεί στον κόσμο της μόδας να εμφανίζονται εντυπωσιακές και statement τάσεις που προκαλούν ενθουσιασμό, κάθε γυναίκα όμως χρειάζεται να έχει ανακαλύψει το προσωπικό της στιλ για να μπορέσει να τις αξιολογήσει.

Το να ανακαλύψει, όμως, μία γυναίκα το στιλ της απαιτεί χρόνο, πολλές δοκιμές και τόλμη. Να δοκιμάζει νέες γραμμές, νέους συνδυασμούς, διαφορετικά στιλ ρούχων. Πολύτιμο "όπλο" της σε αυτή τη διαδικασία είναι η capsule γκαρνταρόμπα, δηλαδή μία σειρά από basic ρούχα που λειτουργούν ως καμβάς επάνω στον οποίο μπορεί να πειραματιστεί με το styling.

Εκτός από τα ρούχα όμως, υπάρχουν και κάποια must have αξεσουάρ που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της. Είναι διαχρονικά, μπορεί να τα φορέσει  με διαφορετικά combos και θα είναι η πινελιά που θα κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις της.

Τα must haves αξεσουάρ 

Ξεκινώντας από το κεφάλαιο κοσμήματα, ένα κλασικό ρολόι για την καθημερινότητα ανήκει σίγουρα στα must haves. Όπως ακριβώς και ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια που μπορείτε να φορέσετε είτε με το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα ή με το πιο εντυπωσιακό party look σας.

Όσον αφορά στα παπούτσια, ένα ζευγάρι δερμάτινα sneakers και ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots χρειάζεται να υπάρχουν σίγουρα στη γκαρνταρόμπα σας αφού ταιριάζουν τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με παντελόνια.

Μία tote τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεστε μέσα στην ημέρα, αλλά και ένα κομψό πορτοφόλι είναι δύο κομμάτια που προσδίδουν μεγάλη ποιότητα στις εμφανίσεις σας.

Τέλος, βασικό αξεσουάρ αποτελού τα γυαλιά ηλίου. Επιλέξτε ένα κλασικό και διαχρονικό σχέδιο, το οποίο ταιριάζει στο στιλ και στο σχήμα του προσώπου σας. Μη ξεχνάτε πως εκτός από το στιλ, τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια σας.

Editor's Picks

Statement σκουλαρίκια
Σκουλαρίκια με logo, Saint Laurent
Πορτοφόλι
Μαύρο πορτοφόλι, Stella McCartney
Γυαλιά ηλίου
Γυαλιά ηλίου, Chanel
Tote τσάντα
Δερμάτινη tote τσάντα, Callista
Μαύρα ankle boots
Μαύρα ankle boots από suede δέρμα, Jimmy Choo
Κλασικό ρολόι
Ρολόι με διαμάντια, Chopard
Δερμάτινα sneakers
Δερμάτινα, λευκά sneakers, Alexander McQueen, Καλογήρου