X

10 styling tricks από τη γκαρνταρόμπα των royals

Τα "μυστικά" της Πριγκίπισσα Diana, Kate Middleton και Meghan Markle για αψεγάδιαστο στιλ.

Οι γυναίκες - μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται διαρκώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό σημαίνει δυο πράγματα: ότι η εμφάνισή τους πρέπει να είναι πάντα φροντισμένη και ότι πρέπει να είναι σίγουρες ότι δεν θα υπάρξουν άβολα ατυχήματα.

Μία σειρά από έξυπνα tricks, ωστόσο, που βρήκαν εφαρμογή στα looks της Πριγκίπισσας Diana, αλλά και σ' αυτά των Kate Middleton και Meghan Markle, τις έχουν βοηθήσει να στέκονται κάθε φορά στο ύψος των περιστάσεων χωρίς ανεπιθύμητες "αποκαλύψεις" ή στιλιστικά λάθη.

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει 10 styling tricks που εφαρμόζουν οι "γαλαζοαίματες" για να εμφανίζονται πάντα αψεγάδιαστες:

Clutches
H πριγκίπισσα Diana χρησιμοποιούσε τα clutches της για να καλύπτει το μπούστο της όταν έβγαινε από τα αυτοκίνητα ώστε να αποφύγει ανεπιθύμητες λήψεις από τους paparazzi.
Bodysuits #1
Τόσο η Kate Middleton όσο και η Meghan Markle επιλέγουν να φοράνε κορμάκια μέσα από τα σύνολά τους γιατί κρατάνε σταθερά τα ρούχα τους.
Bodysuits #2
H Meghan Markle για να κρατήσει σταθερά τα tops της μέσα από φούστες και παντελόνια επιλέγει συχνά να φορέσει bodysuits. Ακόμα κι αυτή η σικ μπλούζα που φόρεσε στη συγκεκριμένη εμφάνισή της το 2018 ήταν στην πραγματικότητα κορμάκι
Παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα
Όλες οι «γαλαζοαίματες», όπως εδώ η Meghan Markle, φοράνε πάντα παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό τους κι αυτό για να αποφύγουν τις φουσκάλες και τις πληγές στα πέλματά τους.
Πάτοι παπουτσιών
Η Kate Middleton επιλέγει να φοράει πάτους παπουτσιών για να μην πρήζονται τα πόδια της. Μάλιστα, προτιμά τους δερμάτινους καθώς συνήθως διαθέτουν και «μαξιλαράκια» που κάνουν πιο αναπαυτικό το πάτημα.
Βαριά υφάσματα
Ένας τρόπος για να αποφεύγουν τα δυσάρεστα ανασηκώματα στα φορέματα ή τις φούστες τους από τον αέρα, είναι η επιλογή «βαριών» υφασμάτων και εφαρμοστών γραμμών στα ρούχα τους.
Fishnet
H Kate Middleton χρησιμοποιεί δικτάκια για τα μαλλιά ώστε να κρατά σταθερούς τους εντυπωσιακούς της κότσους.
Χτενάκια
Η πριγκίπισσα Diana φορούσε συχνά καπέλα στις δημόσιες εμφανίσεις της. Για να μπορέσουν να μείνουν σταθερά στο κεφάλι της, χρησιμοποιούσε χτενάκια που παρέμεναν κρυμμένα μέσα στο καπέλο. 
Καλσόν #1
Το βασιλικό πρωτόκολλο προβλέπει ότι οι γυναίκες μέλης της βασιλικής οικογένειας πρέπει να φοράνε καλσόν....
Καλσόν #2
...ωστόσο, επειδή το καλσόν συχνά γλυστράει μέσα στις γόβες η Kate Middleton επιλέγει καλσόν με σιλικόνη στο πέλμα ώστε να αισθάνεται ότι πατά σταθερά μέσα στις γόβες της.