X

Η συλλογή της Elisabetta Franchi με τις must – have τσάντες του καλοκαιριού

Η συλλογή Suite C φιλοξενεί όλες τις τσάντες που χρειάζεστε γι' αυτή την εποχή- και για πάντα.

Οι τσάντες αποτελούν αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών. Κανένα look δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς την κατάλληλη τσάντα και ασφαλώς καμία γυναίκα δεν μπορεί να διαβεί την πόρτα του σπιτιού της χωρίς να πάρει τη τσάντα της. Η αγάπη, λοιπόν, αυτή για τις τσάντες, κάνει τις γυναίκες να αναζητούν διαρκώς νέα σχέδια και μεγέθη για να καλύψουν την γκάμα των εμφανίσεων τους σε κάθε περίσταση και κάθε εποχή. Η Elisabetta Franchi, μάλιστα, φρόντισε να μας παρουσιάσει μία σειρά με 5 διαφορετικές τσάντες που θα γίνουν οι αγαπημένες σας γι' αυτή τη σεζόν, και για πάντα! 

Η νέα σειρά με αξεσουάρ ονομάζεται Suite C και αποτελείται από 5 απαραίτητες για κάθε γυναίκα τσάντες,  μία shopper bag, μία τσάντα ώμου, μία minaudière, μία θήκη για κινητό και ένα νεσεσέρ που μπορεί να λειτουργήσει κι ως clutch bag, αλλά και μια κομψή ζώνη που όλα αποπνέουν ένα ρομαντικό και κομψό στιλ. Μέσα από αυτή τη σειρά με αξεσουάρ, η Elisabetta Franchi επιθυμεί να ενώσει τις έννοιες "θηλυκότητα" και "κομψότητα" που χαρακτηρίζουν την αισθητική και τη φιλοσοφία των δημιουργιών της.

Η παλέτα στα κομμάτια της συλλογής αντικατοπτρίζει τα χρώματα που συμβολίζουν το brand: μαύρο, βανίλια και ροζ-καφέ. Οι τσάντες είναι διαθέσιμες σε 5 διαφορετικά μεγέθη για κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ η ζώνη με το λογότυπο μπορεί επίσης να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Ολόκληρη η σειρά είναι διακοσμημένη με χάλκινο χρυσό, επιμεταλλωμένες λεπτομέρειες και το λογότυπο της επωνυμίας. 

*Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο Elisabetta Franchi shop-in-shop στο Eponymo Golden Hall, στα Eponymo stores και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

5 τσάντες για το καλοκαίρι 

Shopper bag Suite C, Elisabetta Franchi.
Minaudière Suite C, Elisabetta Franchi.
Shoulder bag Suite C, Elisabetta Franchi.
Phone case Suite C, Elisabetta Franchi.
Make-up bag Suite C, Elisabetta Franchi.
Ζώνη Suite C, Elisabetta Franchi.