X

Feel Good | Η νέα συλλογή της UGG με κέντρο τη βιωσιμότητα & την προστασία του πλανήτη

Η UGG συνεχίζει το ταξίδι της με στόχο τη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον εξέλιξη μέσω της καινοτόμας συλλογής "Feel Good".

Η UGG δεν είναι απλά ένα επιτυχημένο fashion brand, που κατάφερε να αναδείξει τα κομμάτια της σε cult items. Η ίδια έχει ως στόχο την εξέλιξη και στο πλάνο της συμπεριλαμβάνεται και η βιωσιμότητα, η πράσινη πορεία της στη βιομηχανία της μόδας. Η UGG έχει την πεποίθηση ότι η υπεύθυνη μόδα δεν είναι απλά μία τάση, που ήρθε για να φύγει αλλά το μέλλον. Έτσι, συνεχίζει να δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα κατασκευασμένα για να καινοτομούν έχοντας διάρκεια, ενώ μειώνουν ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους. Η νέα συλλογή Icon Impact, που ανήκει στην ευρύτερη καμπάνια Feel Good, είναι το πιο πρόσφατο βήμα της εταιρείας σε αυτό το ταξίδι προς την βιώσιμη ανάπτυξη.

UGG | Οι πράσινες πρακτικές που χρησιμοποιεί στη δημιουργία των πιο κομψών κομματιών

Μία σημαντική πρόκληση για το περιβάλλον, είναι τα απόβλητα που προκύπτουν από τις αλυσίδες εμπορίας ρούχων. Ένα μείζον ζήτημα που επηρεάζει τον πλανήτη και αφορά τόσο το σύνολο της κοινωνίας όσο και τους καταναλωτές. Το νοτιο-καλιφορνέζικο brand UGG, μέσω της καμπάνιας Feel Good, αποσκοπεί στη μείωση αυτού του φαινομένου μέσα από σημαντικές καινοτομίες όπου το ανακυκλωμένο μαλλί και τα απόβλητα μετατρέπονται σε νέα υλικά ως μέρος της νέας συλλογής.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Tags