X

Tod’s Generations | Μια οικογενειακή ιστορία από την Chiara Ferrangi

Η διάσημη Ιταλίδα fashion insider ενώνει τις δυνάμεις της με τον οίκο Tod's για να τιμήσουν την οικογένεια.

Η διάσημη Ιταλίδα insider της μόδας Chiara Ferragni ενώνει τις δυνάμεις της με τον οίκο Tod's με σκοπό την ανάδειξη αξιών στις οποίες πιστεύουν και οι δυο: την οικογένεια και την ενσυναίσθηση. Στα πλαίσια του project Tod’s Generations, η Chiara φωτογραφίζεται μαζί με τη μητέρα της Marina και τις αδελφές της Valentina και Francesca, ενσαρκώνοντας τις θεμελιώδεις αξίες του ιταλικού τρόπου ζωής

Μέσα από μία οικογενειακή ιστορία που καταγράφει ιδιωτικές στιγμές, δραστηριότητες και συναντήσεις στην καθημερινή ζωή δύο γενιών γυναικών, το Tod’s Generations εκφράζει τις ρίζες του brand οι οποίες είναι ενσωματωμένες στον πολιτισμό και την κληρονομιά της Ιταλίας, με έμφαση στις οικογενειακές αξίες.

Θέμα της ιστορίας του Tod’s Generations με πρωταγωνίστριες τις γυναίκες της οικογένειας Ferragni είναι το iconic μοκασίνι "Gommino", το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ζωή τους, και η αγάπη για το συγκεκριμένο μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.

Η Chiara Ferragni, η μητέρα και οι αδελφές της φωτογραφίζονται με φόντο μια παραδοσιακή ιταλική βίλα στη λίμνη Κόμο, αλληλεπιδρώντας με fashion items που ξεπερνούν τις τάσεις της μόδας, αλλά και την ηλικία- το διαχρονικό και παράλληλα σύγχρονο υπόδημα Gommino, αλλά και την τσάντα Bow.

Η παράδοση και ο εκμοντερνισμός βρίσκουν τη σωστή ισορροπία σε μια εμβληματική δημιουργία του οίκου Tod's. "Το Gommino είναι ένα σύμβολο της ιταλικής αισθητικής, το θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία και μου αρέσει η ιδέα ότι είναι ένα διαχρονικά κλασικό σχέδιο η αγάπη για το οποίο μεταφέρεται από γενιά σε γενιά", δήλωσε η Chiara Ferragni, η οποία, σε συνεργασία με τον οίκο Tod's, αποφάσισε να κάνει μια δωρεά στον οργανισμό Bambini delle Fate, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει την εκπαίδευση για οικογένειες με αυτιστικά παιδιά και άλλες αναπηρίες.

Οι συλλογές του οίκου Tod’s διατίθεται στην ομώνυμη boutique Tod’s (Πανεπιστημίου 4, Αθήνα) και στα καταστήματα KALOGIROU του ομίλου Fais.