X

Balenciaga| Ένα φούτερ για την Ουκρανία

O Demna Gvasalia υποστηρίζει έμπρακτα την Ουκρανία.

Ο οίκος Balenciaga υποστηρίζει την πλατφόρμα United24 για βοήθεια προς τους πρόσφυγες. 

Το 100% των καθαρών κερδών από την πώληση του φούτερ που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό του θα διατεθεί στις ανθρωπιστικές προσπάθειες για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας του οργανισμού Rebuild Ukraine.

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο σχεδιαστής Demna Gvasalia ανέφερε: "είναι τιμή μου να είμαι πρέσβης της United24. Γνωρίζω πολύ καλά και νιώθω τον πόνο που αισθάνονται οι Ουκρανοί. Έχω σκεφτεί πολύ τι θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω την Ουκρανία και όλους τους πρόσφυγες που θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Για αυτό αποφάσισα να ακολουθήσω την ανθρωπιστική πρωτοβουλία "Ukraine Recovery". Αυτό το ξεχωριστό φούτερ που δημιουργήσαμε στον Balenciaga είναι το μήνυμά μας για την υποστήριξη της Ουκρανίας".

Το φούτερ από οργανικό βαμβάκι φέρει την ουκρανική σημαία στο μπροστινό μέρος και έναν κωδικό QR στο πίσω μέρος.

Το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας United24 εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως κύριος χώρος συγκέντρωσης φιλανθρωπικών δωρεών για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Τα κεφάλαια μεταφέρονται στους επίσημους λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας και διατίθενται από αρμόδια υπουργεία για την κάλυψη των πιο πιεστικών αναγκών.