X

Η βασίλισσα Letizia παραδίδει μαθήματα conscious dressing

Πριν μερικές μέρες η εμφάνισή της απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Η Letizia Ortiz Rocasolano αν και έχει πολύ δρόμο ακόμα για να γίνει η αγαπημένη βασίλισσα των Ισπανών, είναι πάντα καλοντυμένη. Από οικογένεια μεσαίας κοινωνικής τάξης και  εργαζόμενη για χρόνια σε ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι πριν το  γάμο της με το βασιλιά Φίλιππο, η ίδια καταφέρνει να απασχολεί τα media με τις εμφανίσεις της σε καθημερινή βάση για τους σωστούς λόγους. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση σε δεξίωση στο Παλάτι ενόψει της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα στη Μαδρίτη - όπου βρέθηκαν ανάμεσά στους ηγέτες από τις διάφορες χώρες και ο Έλληνας πρωθυπουργός με τη σύζυγό του - δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. 

Το σερί των επιτυχημένων look αυτή τη φορά συνεχίστηκε με μία statement μάξι φούστα. Με ασύμμετρο τελείωμα και ανάγλυφο σχέδιο, η συγκεκριμένη επιλογή σίγουρα δεν είναι τυχαία, μιας και προέρχεται από το high street brand, H&M που η ίδια τολμά αρκετά συχνά να επιλέγει. Το  low cost piece, ανήκει στην Conscious Exclusive συλλογή του 2016, την οποία μάλιστα έχει ξαναφορέσει, κλείνοντας το μάτι στη βιώσιμη μόδα. Την εμφάνισή της συμπλήρωσε με  λευκό τοπ Hugo Boss, μαύρες γόβες Manolo Blanhik και ασορτί clutch Magrit.

Η Letizia εξάλλου, είναι από τις βασίλισσες που μπορεί να υποστηρίξει κομμάτια μεγάλων οίκων αλλά και προσιτές δημιουργίες, αναδεικνύοντας έτσι το προσωπικό της στιλ. Παρακάτω ακολουθεί μία μία μικρή αναδρομή σε όλες τις εμφανίσεις της με statement μάξι φούστες, για στιλιστική έμπνευση ενόψει των εορταστικών look που έπονται.