X

10 κομψά σύνολα που θα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τί μπορείτε να φορέσετε όταν το dress code είναι "εκτός σπιτιού από το πρωί μέχρι το βράδυ";

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που το πρόγραμμα είναι συγκεκριμένο και η επιστροφή στο σπίτι δεν μοιάζει με κάποιο άπιστο όνειρο. Υπάρχουν όμως κάποιες άλλες ημέρες που οι υποχρεώσεις ξεκινούν νωρίς το πρωί και καταλήγουν μέχρι το βράδυ, δίνοντας τη θέση τους στην έξοδο με τις φίλες ή τον σύντροφο σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, έρχεστε αντιμέτωπες με μία μεγάλη πρόκληση: πώς θα δημιουργήσετε ένα κομψό day-to-night σύνολο, που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. 

Σίγουρα, το dress code που λέει "κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ" φαντάζει κάπως δύσκολο, ωστόσο δεν είναι όσο φαντάζεστε. Χρειάζεται να κάνετε απλώς έξυπνες επιλογές, να έχετε μαζί σας κάποια items που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σύνολο σας σε βραδινό και φυσικά την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. 

Styling Tips

#1

Οι υφές των υφασμάτων που θα επιλέξετε για το day-to-night σύνολο σας έχουν μεγάλη σημασία. Προτιμήστε να φορέσετε φορέματα ή πουκάμισα σε υφάσματα που αποπνέουν πολυτέλεια όπως το μετάξι. 

#2

Τα κοσμήματα επίσης είναι ένας εύκολος τρόπος να μετατρέψετε ένα πρωινό σύνολο σε βραδινό. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ θα προσθέσει λάμψη στην εμφάνιση σας και θα το αναβαθμίσει στη στιγμή. 

#3

Τα φορέματα είναι πάντα η πιο καλή επιλογή. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, το one-piece είτε μονόχρωμο είτε εμπριμέ θα σας κάνει να νιώσετε πολύ κομψή. Η αλλαγή που μπορείτε να κάνετε είναι εκείνη των παπουτσιών. Για το πρωινό look σας, προτιμήστε να φορέσετε flat παπούτσια όπως τα loafers, ενώ στη συνέχεια αντικαταστήστε τα με ένα ζευγάρι γόβες. 

#4

Το διαχρονικά αγαπημένο μας bottom, δηλαδή το τζιν παντελόνι μπορεί να λειτουργήσει ως το "κομμάτι-κλειδί" για μία κομψή day-tο- night εμφάνιση. Φορέστε το με πουκάμισο, blazer και flat παπούτσια για το πρωινό look σας και στη συνέχεια αντικαταστήστε το πουκάμισο με ένα basic τοπ, προσθέστε ένα εντυπωσιακό κολιέ και κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Το τελικό σύνολο θα σας εντυπωσιάσει. 

#5

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να φορέσετε, η βασικότερη συμβουλή είναι μία, δηλαδή να επιλέξετε ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα, γραμμές που δεν σας πιέζουν, ρούχα που σας φτιάχνουν τη διάθεση. "Ντύστε" την ημέρα σας με ρούχα που σας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και απολαύστε το γεμάτο πρόγραμμα σας. 

Style Inspiration