X

Giambattista Valli SS21 | Η συλλογή που μας κάνει να ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν

Πιο ready - to - wear από ποτέ.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πολλές γυναίκες ίσως έχουν φανταστεί τον εαυτό τους να περπατά με δημιουργία Giambattista Valli στο κόκκινο χαλί. Τα ογκώδη τούλινα φορέματά του, τα φραμπαλά και τα βολάν, οι τεράστιοι φιόγκοι και οι μακριές ουρές κάνουν το όνειρο να μοιάζει ακόμα πιο παραμυθένιο και τις συλλογές του απ' αυτές που συνομιλούν με τα ρομαντικά μας ένστικτα. 

Όμως, αυτή τη φορά ο Ιταλός σχεδιαστής και ο οίκος του αποφάσισαν να δώσουν πρόσβαση σε πιο ταπεινά ένστικτα και να ικανοποιήσουν πρωτίστως τις ανάγκες για καθημερινό ντύσιμο. Ο Valli παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 μ' ένα video που περιλαμβάνει και πλάνα από την ιταλική φύση, τα οποία τράβηξε με το κινητό του στη διάρκεια της καραντίνας, που πέρασε στην Punta Rossa.

Oι ready- to - wear δημιουργίες της collection του, χωρίς να χάνουν ελάχιστο από τον ρομαντισμό που χαρακτηρίζει τον οίκο, γίνονται ελκυστικά πιο απλές και ευκολοφόρετες. Μίνι φούστες και φορέματα σε εβαζέ γραμμή, αέρινα σιφόν φορέματα, sequin σορτσάκια και playsuits με λεπτομέρειες από δαντέλα, tweed jackets, μπλούζες με βολάν στα μανίκια, αμάνικα t-shirts, παντελόνια και βερμούδες, evening φορέματα με βολάν και ουρές, δαντέλες που αποπνέουν αισθητική 60s, διακριτικοί φιόγκοι και το νέο, ανανεωμένο μονόγραμμα του οίκου, όλα συνηγορούν υπέρ μιας ρετουσαρισμένης luxe αισθητικής που ήρθε να εξυπηρετήσει με ευγένεια και αξιοσημείωτη χαλαρότητα το στιλ της επόμενης σεζόν. 

Βεβαίως, από τη συλλογή δεν απουσιάζουν οι signature δημιουργίες με τούλι που μπορεί να μοιάζουν μοναδικά ονειρικές, αλλά δεν είναι αυτές που έχουν - αυτή τη φορά- τον πρώτο λόγο σε μια συλλογή φτιαγμένη για να φορεθεί κάθε στιγμή.

Δείτε όλη τη SS21 συλλογή Giambattista Valli

Τα looks από τη συλλογή

[Photos: Giambattista Valli ]

Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21
Giambattista Valli SS21