X

To front row επέστρεψε | Οι διάσημες καλεσμένες στο show Dior

H Jessica Chastain φόρεσε δημιουργία από τη συλλογή Dior Cruise 2022.

Τα catwalks επέστρεψαν, το ίδιο και οι διάσημοι καλεσμένοι στο front row. Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι έκανε πρεμιέρα της Δευτέρα 5 Ιουλίου και το show του οίκου Dior ήταν αυτό στο οποίο στράφηκε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσα, εξάλλου, στους καλεσμένους του show, που πραγματοποιήθηκε στο Musée Rodin στο Παρίσι, ήταν διάσημες σταρ του Hollywood, μοντέλα και φημισμένες fashion insiders, μούσες οι περισσότερες του οίκου. 

Στο front row, λοιπόν, του οίκου Dior βρέθηκαν καλεσμένες: η Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence, ντυμένη μ' ένα πουά μίντι shirtdress με αξεσουάρ Dior, η εντυπωσιακή Ιταλίδα ντίβα Monica Bellucci, ντυμένη μ' ένα εμπριμέ trench coat και ankle boots, το μοντέλο Cara Delevingne μ' ένα κοστούμι σε navy blue, η ανερχόμενη βρετανίδα ηθοποιός Florence Pugh, μ' ένα εμπριμέ co-ord σύνολο και combat boots, η καινούργια μούσα του οίκου, η ηθοποιός και ακτιβίστρια, Yara Shahidi μ' ένα skirt suit σε κόκκινο χρώμα, το μοντέλο Suki Waterhouse που είχε φορέσει μαύρη παντελόνα κι ένα λευκό πουκάμισο κάτω από ιμάντες (ένα look που είδαμε στη συλλογή Cruise 2022 του οίκου στην Αθήνα), η Giovanna Battaglia, Creative Director της Swarovski, φορώντας off-shoulder αμάνικο σακάκι και σορτς, η fashion insider Gala González με μια metallic ολόσωμη φόρμα, ενώ ξεχωρίσαμε και την εμφάνιση της Jessica Chastain που επέλεξε να φορέσει ένα μίνι αμάνικο φόρεμα με αρχαιελληνικό μοτίβο από τη συλλογή Dior Cruise 2022 που παρουσίασε ο οίκος στην Αθήνα. 

Ανάμεσα στις καλεσμένες, βρέθηκε και η Ιωάννα Γκίκα, η ελληνοαμερικανίδα καλλιτέχνης που "άνοιξε" με την ερμηνεία της το show του Dior στο Παναθηναϊκό Στάδιο και συνόδευε τα μοντέλα με το τραγούδι της. Για την εμφάνισή της είχε φορέσει ένα μάξι, αέρινο φόρεμα με φαρδιά μανίκια και κεντήματα. 

Δείτε τα looks

Jennifer Lawrence
Monica Bellucci
Jessica Chastain
Cara Delevingne
Florence Pugh
Yara Shahidi
Giovanna Battaglia
Gala Gonzalez
Ioanna Gika
Suki Waterhouse