X

Η Marion Cotillard με το travel look που θα συγκινήσει κάθε γνήσια jetsetter

Η Γαλλίδα ηθοποιός εντυπωσιάζει με την εμφάνιση που επέλεξε για να αποχαιρετίσει το Φεστιβάλ των Καννών.

Η Marion Cotillard είναι η Γαλλίδα ηθοποιός που συνεχίζει την παράδοση του γαλλικού σινεμά με τις σπουδαίες πρωταγωνίστριες όπως η Catherine Deneuve και η Brigitte Bardot, και πολλές άλλες. Πέρα από ταλέντο τους, οι Γαλλίδες σταρ κατάφεραν να μεταφέρουν και τον δικό τους ανεπιτήδευτο και ξεχωριστό στιλ στο παγκόσμιο στερέωμα. Και το ίδιο κάνει και η Cotillard, που όλες οι εμφανίσεις της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών ήταν υπόδειγμα του αυθεντικού French Style. 

Διαβάστε Επίσης

Το travel look της Marion  

Μούσα του οίκου Chanel, η κομψή πρωταγωνίστρια έκανε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τα event του Φεστιβάλ επενδύοντας κατά κύριο λόγο σε κομμάτια από τις συλλογές του οίκου. Ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις στις Κάννες, και πριν αναχωρήσει από το Φεστιβάλ, η Cotillard έκανε ένα travel look, όπως το χαρακτηρίζει ο στιλίστας της Eliott Bliss, που θα ζήλευε κάθε γνήσια jetsetter, και ήταν βασισμένο σε ένα φόρεμα από τη συλλογή της Stella McCartney

Το υπέροχα κομψό μάξι φόρεμα με το wavy μοτίβο σε άσπρο - μπλε και την cut-out λεπτομέρεια στη μέση, η ηθοποιός συνδύασε με ασημί metallic strappy σανδάλια, στρογγυλά γυαλιά ηλίου επίσης Stella McCartney, μία λευκή τσάντα Chanel και ψάθινο καπέλο με φαρδύ γείσο από το γαλλικό brand Maison Michel Paris. 

Get her look 

To look της Cotillard συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την εμφάνισή της ιδανική για ταξίδια και διακοπές σε resort: φόρεμα σε αέρινη σιλουέτα, με ιδιαίτερο μοτίβο και καλοκαιρινά χρώματα, κομψά αξεσουάρ όπως η τσάντα, τα γυαλιά και το ψάθινο καπέλο, φλατ σανδάλια. 

Για να πετύχετε το στιλ της, αρκεί να επενδύσετε στα basic κομμάτια του resort style που έχει ενσωματώσει και η ίδια στο look της, φροντίζοντας να επιλέξετε ξεχωριστά σχέδια, χρώματα, μοτίβα και ποιοτικά χαρακτηριστικά. 

Key- pieces 

Tie-dye μάξι φόρεμα, Proenza Schouler.
Shirt dress με ρίγες, Prada.
Μάξι μεταξωτό φόρεμα Kyklos, Themis Z.
Shirt dress με ρίγες από ελαφριά οργάντζα, Staud.
Βαμβακερό μίντι φόρεμα, Velvet.
Εμπριμέ μάξι φόρεμα, Tory Burch.