X

Οι 4 τσάντες που θα κάνουν τη διαφορά στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

Οι τσάντες που θα κρατήσετε περισσότερο τώρα και το καλοκαίρι.

Η διάθεση για ανανέωση βρίσκεται στο ζενίθ αυτή την εποχή. Οι αγορές για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι γίνονται, επομένως, απαραίτητες, και η επιθυμία για shopping στα καταστήματα αυξάνει, καθώς φτιάχνει ο καιρός. Οι τάσεις για την εποχή έχουν γίνει ήδη γνωστές, τα must - have αξεσουάρ έχουν ξεχωρίσει, το ίδιο και τα τοπ χρώματα για της άνοιξης, και απομένει να κάνουμε τις δικές μας επιλογές. Μία κατηγορία από την οποία οι γυναίκες λατρεύουμε να ξεκινάμε τις αναζητήσεις μας είναι οι τσάντες. 

Διαβάστε Επίσης

Οι γυναικείες τσάντες που ξεχώρισαν από τις πασαρέλες της σεζόν SS'22 δίνουν έμφαση σε σιλουέτες και σχέδια που εξυπηρετούν το στιλ για day- out και night-out εξόδους. Τσάντες σε σχήμα μισοφέγγαρου (crescent), τσάντες χιαστί, bucket bags, clutches και mini tote γίνονται οι ιδανικές επιλογές για να κρατήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας ευελιξία, ελαφρότητα και άνεση. Αν, ωστόσο, πρέπει να εστιάσουμε σε σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά και θα προσφέρουν μία στιλιστική ανανέωση στα looks της άνοιξης 2022, αλλά κι αυτά του καλοκαιριού που έπονται, ένα ντελικάτος κλασικός φάκελος όπως αυτοί που είδαμε να φοράμε μέσα από τα παντελόνια τους τα μοντέλα του οίκου Saint Laurent στην επίδειξη της SS'22 συλλογής, είναι αυτός που θα φέρει την αβίαστη κομψότητα - και την ευκολία- ακόμα και σε casual σύνολα.

Από την άλλη, τα bucket bags, όπως μας τα συστήνουν οι συλλογές SS'22 του Michael Kors, του Versace και της Louis Vuitton, δηλαδή στη μοντέρνα εκδοχή του κλασικού τους σχεδίου, δίνουν τη δυνατότητα για κομψό statement και χαρακτήρα σε all day εμφανίσεις, ενώ οι τσάντες του οίκου Prada για τη σεζόν επιμένουν στο χρώμα κόκκινο, που είναι επίσης ιδανικό για statement. Τέλος, μία πολύ ενδιαφέρουσα, και διαφορετική πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι, έρχεται μέσα από τσάντες που έρχονται σε ντένιμ ύφασμα όπως οι Roman Stud του Valentino Garavani, ενώ ντένιμ τσάντες θα βρείτε και στις ανοιξιάτικες συλλογές Burberry, Dolce&Gabbana, Coperni, Balenciaga κ.ά. 

1- O φάκελος

Saint Laurent SS22

Key-piece 

"Uptown" δερμάτινο clutch, Saint Laurent.

Θα το βρεις εδώ

2- H bucket τσάντα 

Michael Kors SS22

Key-piece 

"Cannes" bucket bag Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

3- Τσάντες σε κόκκινο χρώμα

Prada SS22

Key-piec e

Κόκκινη δερμάτινη τσάντα Tod's, Kalogirou.

Θα τη βρεις εδώ

4-Τσάντες σε ντένιμ 

Versace x Fendi

Key- piece 

Roman Stud denim τσάντα, Valentino Garavani.

Θα τη βρεις εδώ.