X

Τα ωραιότερα μάξι φορέματα για να φορέσετε την άνοιξη

Οι επιλογές που θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας.

Η άνοιξη είναι η εποχή που φέρνει μια ανακούφιση αναφορικά με το καθημερινό styling: τα ρούχα γίνονται λιγότερα και πιο ελαφριά. Παράλληλα, είναι η εποχή της ανανέωσης και η ντουλάπα καλοδέχεται διαρκώς καινούργια κομμάτια. Πρωταγωνιστικό ρόλο, βεβαίως, παίζουν τα φορέματα σε κάθε μήκος: μίνι, μίντι, μάξι. Εμείς, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε στην τελευταία κατηγορία, αυτή που από πολλές γυναίκες θεωρείται πιο δύσκολη. 

Τα μάξι φορέματα της άνοιξης 

Οι γυναίκες λατρεύομε τα φορέματα και συνήθως έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας μία μεγάλη ποικιλία απ' αυτά, για κάθε περίσταση. Κι ενώ στις εμφανίσεις, ιδίως τις καθημερινές, προτάσσουμε συνήθως τα μίντι (θεωρούνται πιο κομψά, πιο ευέλικτα, πιο ταιριαστά στο γυναικείο σώμα) ή και τα μίνι πάνω από γόνατο, για το βράδυ θα καταφύγουμε πιο εύκολα σε ένα μάξι φόρεμα. Τα μακριά φορέματα αποπνέουν κάτι το αριστοκρατικό και γι' αυτό, ανάλογα με τη σιλουέτα τους και το ύφασμά του, γίνονται αρκετά συχνά και επιλογές για φόρμαλ εμφανίσεις

Όμως, μάξι δεν είναι μόνο τα βραδινά φορέματα. Η άνοιξη και το καλοκαίρι φιλοξενούν συλλογές που έρχονται να μας συστήσουν τα πιο αεράτα, ανάλαφρα μάξι φορέματα, σε χρώματα και μοτίβα που αντιπροσωπεύουν την εποχή, τα οποία γίνονται ιδανικά για κάθε στιγμή. Μη διστάζετε, λοιπόν, να εντάξετε τα μάξι φορέματα στις all day ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας επενδύοντας σε ρομαντικά μάξι φορέματα με φλοράλ και βολάν, σε μάξι φορέματα με έντονα χρώματα όπως το κίτρινο ή μπλε, ενώ μην παραλείψετε να εντάξετε στη γκαρνταρόμπας σας κι ένα μάξι φόρεμα σε μαύρο ή σε λευκό που αποτελούν διαχρονικές επιλογές. 

Editor's choice 

Μακρύ μεταξωτό φόρεμα Max Mara, Max Mara Boutique.
Μάξι φόρεμα με βολάν, Cos.
Φλοράλ βαμβακερό μάξι φόρεμα, Philosophy di Lorenzo Serafini.
"Anthemio" μάξι φόρεμα με κέντημα, Ancient Kallos.
Φλοράλ cutout μάξι φόρεμα, PatBO.
Μακρύ φόρεμα με δαντέλα, Zara.
"Iris" μεταξωτό μάξι φόρεμα, Themis Z.
Φλοράλ βαμβακερό μάξι φόρεμα, RIXO.
Σιφόν μάξι φόρεμα, H&M.
Μακρύ πλεκτό φόρεμα, Massimo Dutti.