X

Βeige, Βrown & Camel | 12 chic κομμάτια για να εντάξετε τα αγαπημένα χρώματα της Meghan Markle στη γκαρνταρόμπα σας

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix "Harry & Meghan", η Meghan Markle αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί επιλέγει τις ουδέτερες αποχρώσεις.

Οι γυναίκες που λατρεύουν το minimal chic style ρίχνουν σίγουρα κλεφτές ματιές στο στιλ της Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex, παρά τις τρικυμιώδεις σχέσεις της με τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας που έχουν δημιουργήσει συμπάθειες και αντιπάθειες στο πρόσωπό της, ξεχωρίζει για το πάντα κομψό στιλ της αλλά και την αγάπη της στα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Από τα relaxed casual outfits της μέχρι τα "επίσημα" looks η διακριτική πολυτέλεια και η διαχρονική γοητεία, αλλά και η αισθητή προσωπική της σφραγίδα στο ντύσιμό της, που προσπάθησε να διατηρήσει και μετά την είσοδό της στο παλάτι, ήταν έκαναν ένα από τα πιο δημοφιλή style icons ανάμεσα στις royals.

Από τις επιλογές που λατρεύει είναι αυτές που βασίζονται στις αποχρώσεις του μπεζ, καφέ, καμηλό, τα nude και τα υπόλευκα, στα οποία συχνά επέμενε ως royal αλλά τα φοράει και τώρα που έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της. Και στο ντοκιμαντέρ του Netflix Harry & Meghan μίλησε γι' αυτή την προτίμησή της και πως έγινε κυρίαρχη στο ντύσιμό της. 

Πώς το βασιλικό dress code "επέβαλλε" την αγάπη της για τους ουδέτερους τόνους 

Οι neutral και γήινες αποχρώσεις δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα που διεκδικεί τον τίτλο της κομψής. Εξάλλου, κάθε λίστα με τα staples της capsule wardrobe περιλαμβάνει κομμάτια σ' αυτούς τους τόνους. Η Meghan Markle ασφαλώς και είχε στη ντουλάπα της κομμάτια σε μπεζ και καφέ, αλλά δεν φανταζόταν ότι αυτά τα χρώματα θα γίνουν το signature style της τα χρόνια που έζησε στο παλάτι. 

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan, αναφέρθηκε στον εξονυχιστικό έλεγχο από τα μίντια τον οποίο περνάνε οι δημόσιες εμφανίσεις των γυναικών της βασιλικής οικογένειας και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να προσαρμοστεί στο βασιλικό dressing code. "Όπως κατάλαβα, δεν μπορούσες να φορέσεις το ίδιο χρώμα με τη Βασίλισσα στα events, αλλά επίσης δεν μπορούσες να φοράς το ίδιο χρώμα και με άλλα υψηλόβαθμα μέλη της οικογένειας που θα ήταν εκεί ", θα πει και θα εξηγήσει πώς κατέληξε να επιλέγει outfits σε καφέ, μπεζ και καμηλό αποχρώσεις: "Προσπαθούσα να ταιριάζω. Δεν προσπαθούσα να ξεχωρίσω. Δεν υπήρξε καμία εκδοχή μου απ ' όταν έγινα μέλος της οικογένειας που να μην προσπαθούσε να ταιριάξει σ' αυτή. Δεν ήθελα να ντροπιάσω την οικογένεια".  

Τα καλύτερα looks της Meghan Markle σε muted τόνους 

Μακριά πλέον από τη βασιλική ζωή, η Meghan Markle δεν απαρνείται τη γοητεία των συγκεκριμένων χρωμάτων και τόνων. Όμως, μοιάζει να έχει στραφεί περισσότερο προς το λευκό και το μαύρο. Από τα looks της στη διάρκεια της "βασιλικής θητείας" της, πάντως διακρίνει κανείς τις εξής στιλιστικές επιλογές στο τρόπο που τα φορούσε: είτε σε μονοχρωματικά looks (total looks) είτε σε tone- sur- tone (διαφορετικές αποχρώσεις της ίδιας παλέτας σ' ένα σύνολο) ή μονωμένα (ένα καμηλό παλτό, μια τσάντα ή παπούτσια) και σε συνδυασμό με άλλα χρώματα. 

Editor's picks

Αν θέλετε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με τα αγαπημένα χρώματα της Meghan Markle, όπως το καφέ, το καμηλό, το μπεζ ή τα nude, τα παρακάτω κομμάτια θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αρχή:

101801 Icon Coat Max Mara, Max Mara Boutique.
Nude γόβες Kurt Geiger, attica.
"Scala" φόρεμα από κασμίρι και μετάξι σε μπεζ, Loro Piana.
Σουέτ μπότες μπεζ Sam Edelman, Kalogirou.
"Puzzle" δερμάτινη τσάντα, Loewe.
Ζακέτα από Tricot Cashmere, Falconeri.
Πουκάμισο με κουμπιά σε αντίθεση, Massino Dutti.
Μidi φούστα πλισέ καμηλό Penny Black, notos.
Τσάντα ώμου σε σουέτ, Callista.
Καπιτονέ τζάκετ από vegan leather, Nanushka.
Φόρεμα πουλόβερ σε άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger.