X

Τα καλύτερα looks για έναν ανοιξιάτικο γάμο

Τα πιο ενημερωμένα και φρέσκα looks για να φορέσετε ως καλεσμένη σε γάμο.

Η εποχή που θα αρχίσετε να λαμβάνετε καλέσματα σε γάμους έχει ξεκινήσει. Κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεκινήσει και η αναζήτηση των outfits για να υποστηρίξετε τις εμφανίσεις σας σ' αυτούς. Τα ρούχα για γάμο αποτελούν μία ξεχωριστή κατηγορία ένδυσης, με ειδικά χαρακτηριστικά, αν και τα τελευταία χρόνια το dress codes σε γάμους και δεξιώσεις τείνει να γίνει πιο χαλαρό ανοίγοντας την ομπρέλα και σε άλλες κατηγορίες γυναικείων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, με πιο relaxed χαρακτήρα. Εξάλλου, το ζητούμενο πλέον των περισσότερων γυναικών είναι να αποκτήσουν ρούχα που διακρίνονται από ευελιξία ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν περισσότερες από μία περιστάσεις. 

Τι να φορέσετε καλεσμένη σε γάμο την άνοιξη; 

Ας ξεκινήσουμε από το προφανές: την άνοιξη ο καιρός ανοίγει άρα τα looks στα οποία θα εστιάσετε οφείλουν να έχουν ανάλαφρο και δροσερό χαρακτήρα. Τα φορέματα αποτελούν ασφαλώς την no.1 επιλογή και η ποικιλία τους θα δώσει στην εμφάνισή σας το ύφος που επιθυμείτε. Από κλασικές σιλουέτες σε ίσια γραμμή, με πιέτες στη φούστα, στη γλυκιά απόχρωση του ροζ όπως αυτό από τη συλλογή Gucci, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με Rockstud πέδιλα Valentino Garavani που θα προσθέσουν μία edgy πινελιά ή ένα μάξι knit φόρεμα με cutouts και πούλιες σε καφέ όπως αυτό από τη συλλογή Proenza Schouler που θα φορέσετε με κλασικά mules Jimmy Choo μέχρι ένα σμαραγδί σατέν ντραπέ φόρεμα από τη Studio Max Mara που μπορείτε να συνοδεύσετε μ' ένα "Knot" clucth από τη Bottega Veneta σε ice cream απόχρωση ή ένα γαλάζιο φόρεμα από τούλι Costarellos που ταιριάζει με τη Mini Dauphine τσάντα της Louis Vuitton σε μπεζ - χρυσό, τα φορέματα είναι η πιο κομψή επιλογή για την εμφάνισή σας σ' έναν ανοιξιάτικο γάμο

Μπορείτε, βεβαίως, να στραφείτε σ' ένα κοστούμι με χαρακτήρα που να ταιριάζει στην περίσταση όπως αυτό με πούλιες από τη συλλογή Zara, το οποίο θα συνδυάσετε με μίνιμαλ πέδιλα Gianvito Rossi, ενώ και μία ολόσωμη φόρμα, όπως αυτή σε λιλά χρώμα από τη συλλογή Η&Μ, που θα αναβαθμίσετε με Giuseppe Zanotti metallic πέδιλα και κρεμαστά σκουλαρίκια με στρας Isabel Marant, είναι εξίσου κολακευτική λύση. 

Key-pieces 

Μεταξωτό φόρεμα, Gucci
Πέδιλα Rockstud, Valentino Garavani.
Σκουλαρίκια-σταγόνα "Bella V" ροζ, Swarovski.
Cutout knit μάξι φόρεμα με πούλιες, Proenza Schouler.
Mules Jimmy Choo, Kalogirou.
Plexiglas clutch, Saint Laurent.
Μάξι σατέν φόρεμα Studio Max Mara, Max Mara Boutique.
Χρυσά πέδιλα Sam Edelman, Kalogirou.
"Knot" clutch, Bottega Veneta.
Μπλέιζερ με πούλιες limited edition, Zara.
Παντελόνι με πούλιες limited edition, Zara.
Πέδιλα λουστρίνι, Gianvito Rossi.
Φόρεμα από τούλι, Costarellos.
Σκουλαρίκια Mini Drops από χρυσό 18K με blue topaz, Li-LA-LO.
Mini Dauphine τσάντα Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.
Ασύμμετρο ντραμπέ φόρεμα Loewe, Luisaworld.com.
Πέδιλα wedge, Amina Muaddi.
Clutch Amina Muaddi, Kalogirou.
Κρουαζέ κρεπ ολόσωμη φόρμα, H&M.
Μetallic πέδιλα, Giuseppe Zanotti.
Σκουλαρίκια, Isabel Marant.