X

Grammy Awards 2020 | Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Από το hair flip της Ariana Grande, μέχρι το μπλε smoky eye της Dua Lipa.

Τα βραβεία Grammy 2020 αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς, όχι μόνο για τους λάτρεις της μουσικής, αλλά και για τους beauty enthusiasts. Είτε είναι υποψήφιοι σε κάποια κατηγορία, είτε παρουσιάζουν ένα από τα βραβεία, είτε απλά βρίσκονται εκεί ως καλεσμένοι, οι κορυφαίοι celebrities του Hollywood βάζουν τα δυνατά τους να λάμψουν στο κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια βραδιά σαν και εκείνη των βραβείων Grammy που τιμά την δημιουργικότητα, καλεί για καινοτόμα και τολμηρά beauty looks και προκαλεί τους διάσημους καλεσμένους να προτείνουν κάτι καινούριο όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Πολλοί από αυτούς το κατάφεραν με την Lizzo να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη σύγχρονη εκδοχή του Old Hollywood glam και την Ariana Grande να αναβαθμίζει την iconic αλογοουρά της με ΄60s γυρισμένες προς τα έξω άκρες. 

Ιδού τα πιο εντυπωσιακά beauty looks:

Sophie Turner
Η Sophie Turner επέλεξε ένα σκουρόχρωμο berry κραγιόν, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα τα χρώματα του συνόλου της. Όσον αφορά το hair look της, έμεινε πιστή στο χαρακτηριστικό της χτένισμα, τα sleek ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση. 
Dua Lipa
Η Dua Lipa απέδειξε πως δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος touch up στις ρίζες του, όταν το eye look του είναι τόσο υπέροχο. Η pop star είχε αδιαμφισβήτητα το καλύτερο smoky eye της βραδιάς με τις έντονες μπλε αποχρώσεις και τις πλούσιες βλεφαρίδες να κλέβουν την παράσταση.
Ariana Grande
Η Ariana Grande έκανε δυναμικό comeback στα βραβεία, ύστερα από την περσινή της απουσία, φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα Giambattista Valli. Έμεινε πιστή στο iconic χτένισμά της, την ψηλή αλογοουρά, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά την αναβάθμισε, επιλέγοντας γυρισμένες προς τα έξω άκρες, το λεγόμενο hair flip. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, κινήθηκε σε ήδη γνωστά μονοπάτια με κλασικά cat eyes και glossy nude χείλη.
Billie Eilish
Η εκκεντρική star υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς της σεζόν, τη logomania, καθώς για την εμφάνισή της στο χθεσινό κόκκινο χαλί επέλεξε μακριά πράσινα νύχια με το χαρακτηριστικό print του οίκου Gucci.
Lizzo
Η Lizzo έχοντας τόσες υποψηφιότητες, αποφάσισε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με ένα glamorous beauty look αντάξιο νικήτριας: Οι μπούκλες της σε στυλ Old Hollywood και το μονόχρωμο μοβ μακιγιάζ της ολοκλήρωναν το εντυπωσιακό total white σύνολό της, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα. 
Billy Porter
Ο Billy Porter εξακολουθεί να αμφισβητεί τα ανδρικά πρότυπα ομορφιάς, κάνοντας ιδιαίτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά, αφού άνοιξε «την κουρτίνα» από χάντρες στο καπέλο του που έκρυβαν τον πρόσωπό του, αποκάλυψε το εντυπωσιακό μακιγιάζ του: To έντονο graphic ασημι-baby blue eye look, τα ασημένια χείλη και το λαμπερό beauty mark αποτέλεσαν ένα μακιγιάζ-πρόταση στο κόκκινο χαλί που δύσκολα ξεχνά κανείς.