X

Let's play with makeup | 5 τάσεις του καλοκαιριού για να πειραματιστείτε στο σπίτι

Φωτεινά χρώματα, που φτιάχνουν τη διάθεση και ενδιαφέρουσες τεχνικές συνθέτουν το makeup menu για το φετινό καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι, όπως απέδειξαν περίτρανα για μία ακόμα φορά οι επιδείξεις μόδας του περασμένου Σεπτεμβρίου, είναι η εποχή που το μακιγιάζ καλεί πάντα για τολμηρούς και fun πειραματισμούς. Φωτεινά χρώματα, που φτιάχνουν τη διάθεση και ενδιαφέρουσες τεχνικές συνθέτουν το makeup menu για το φετινό καλοκαίρι. Τώρα όσο #ΜένουμεΣπίτι είναι η πλέον κατάλληλη ευκαιρία να ξεσκονίσετε τα skills σας και να δοκιμάσετε τα makeup looks που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. ​​​​​​Ακολουθούν οι 5 επικρατέστερες τάσεις μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2020:

Blushing

Επαναφέρετε τη ζωντάνια στο πρόσωπό σας, αντιγράφοντας το look των μοντέλων στο show του οίκου Sies Marjan. Το over the top ρουζ που ξεκινά από τα μήλα και καταλήγει στους κροτάφους και τα βλέφαρα χαρίζει ένα χρώμα υγείας, εκπέμποντας αθεράπευτο ρομαντισμό.

Neon Eyes

Τα μοντέλα στην ανοιξιάτικη επίδειξη του οίκου Oscar de la Renta Spring απέδειξαν πως τα φωτεινά eye looks με σκιές σε έντονα neon χρώματα μπορούν να δείχνουν το ίδιο fancy με ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα. 

Bitten Lips

Το λεγόμενο «no make-up» make-up αναδείχθηκε ένα από τα αγαπημένα των makeup artists στα shows των εβδομάδων μόδας του Σεπτεμβρίου. Τα ζουμερά «δαγκωμένα» glossy χείλη των μοντέλων στην επίδειξη μόδας του οίκου Chanel είναι μια wearable τάση που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες. 

 

Quarantine Blues

Ένα φωτεινό μπλε ή τιρκουάζ κραγιόν αποτελεί τον πλέον ιδανικό τρόπο να χαρίσετε έναν edgy χαρακτήρα στο καλοκαιρινό μακιγιάζ, ακριβώς όπως έκαναν τα μοντέλα στην επίδειξη μόδας του brand Chromat.

Watercolor

Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε τα makeup skills σας και να πειραματιστείτε με έντονα χρώματα στα μάτια φέτος το καλοκαίρι. Έμπνευση αποτελεί το πολύχρωμο smoky eye, το οποίο θύμιζε αφαιρετική τέχνη με νερομπογιές, που παρουσίασε ο οίκος Christian Siriano στο show του τον περασμένο Σεπτέμβρη.