X

Rare Beauty | Η αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του beauty brand της Selena Gomez ξεκίνησε

Η Selena Gomez αποκάλυψε την ημερομηνία που θα γίνει το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα.

Έχουν περάσει ακριβώς έξι μήνες από τότε που η Selena Gomez ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει το δικό της brand καλλυντικών. Τότε και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το προφίλ του @RareBeauty κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Από τότε η Selena έχει μοιραστεί sneak peek βίντεο, αποκαλύπτοντας στοιχεία για το το πρόκειται να περιλαμβάνει το πρώτο λανσάρισμα, χωρίς όμως να ανακοινώνει την ακριβή ημερομηνία του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020 έγινε τελικά η μεγάλη αποκάλυψη με την Selena να γράφει στο Instagram: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ότι το λανσάρισμα του @RareBeauty θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στα @Sephora, @SephoraCanada, @SephoraMx και RareBeauty.com. Πέρασα πολύ ωραία όταν δημιουργούσα τα προϊόντα και ανυπομονώ να τα δοκιμάσετε! Ελπίζω να σας αρέσουν όσο και εμένα!".

Σύμφωνα με τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί, το αρχικό λανσάρισμα φαίνεται πως θα περιλαμβάνει κραγιόν, ρουζ και highlighters. "Στόχος του @rarebeauty είναι να σας κάνει να αποδεχτείτε ποιοι είστε και να βρείτε την ομορφιά στις ατέλειές σας", γράφει ανάρτηση του brand στο Instagram. "Νομίζω πως το Rare Beauty μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ένα beauty brand. Θέλω να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας και να ξεκινήσουμε να αγκαλιάζουμε τη μοναδικότητά μας", έχει πει στο παρελθόν η Selena Gomez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ