X

Η Carolina Herrera λανσάρει τη δική της σειρά με προϊόντα μακιγιάζ

Οι beauty addicts πήραν μία γεύση από τα προϊόντα στο show της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα iconic fashion label αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η Carolina Herrera είναι η τελευταία high-end σχεδιάστρια που αποφάσισε να λανσάρει τη δική της σειρά μακιγιάζ. 

Η ανακοίνωση συνέπεσε με το show της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, στο οποίο τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk φορώντας neon κραγιόν με την υπογραφή της. 

Σε συνεργασία με τον δημιουργικό διευθυντή του brand, Wes Gordon, η Hererra δημιούργησε ποικίλα προϊόντα μακιγιάζ με προσεκτικά σχεδιασμένες συσκευασίες που "μπορούν να χρησιμεύσουν και σαν κοσμήματα". "Επειδή η μόδα ήταν το σημείο εκκίνησης, αρχίσαμε να φανταζόμαστε τη σειρά ως μια συλλογή με ready-to-wear κομμάτια, αντί για παραδοσιακά προϊόντα μακιγιάζ που μένουν κρυμμένα στο μπουντουάρ ή το νεσεσέρ", δήλωσε ο Gordon. "Η κα. Herrera λατρεύει τα vintage κοσμήματα και έχει την πιο υπέροχη συλλογή. Έτσι μας ήρθε η ιδέα να μιμηθούμε πολύτιμα αντικείμενα για τη δημιουργία των συσκευασιών. Θέλαμε κάθε προϊόν να μπορεί να λειτουργήσει και σαν κάτι που θα τραβάει την προσοχή και μπορεί να φορεθεί και να αποτελέσει εφαλτήριο για μια συζήτηση", πρόσθεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Gordo συνεργάστηκε στενά με την κόρη της Herrera, Carolina Adriana, για να δημιουργήσει τα σχέδια. Οι συσκευασίες των τελικών προϊόντων είναι στα χαρακτηριστικά χρώματα του οίκου, όπως το φωτεινό κόκκινο, αλλά και σε fun prints, όπως πουά και zebra. Τα κραγιόν έχουν κρίκο για να μπορούν να φορεθούν ως μενταγιόν, ενώ πολλά από τα προϊόντα θα είναι διακοσμημένα με κρόσσια και charms-σκαθάρια, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και να χρησιμοποιηθούν ως μπρελόκ. 

Το αρχικό λανσάρισμα θα περιλαμβάνει μια σειρά κραγιόν σε 36 αποχρώσεις και 3 φινιρίσματα -ματ, satin και sheer-, 8 πούδρες, ένα cream-to-powder highlighter, μία διάφανη πούδρα για ματ όψη, ένα πινέλο για πούδτα και ένα πινέλο για τα χείλη. Η συλλογή μακιγιάζ Carolina Herrera θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα και στο carolinaherrera.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ