X

Τα κυρίαρχα makeup trends του 2021 που πρέπει να γνωρίζετε

Τα makeup looks που αξίζει να τολμήσετε φέτος.

Ύστερα από μία χρονιά, που η ομορφιά περιορίστηκε σε diy μάσκες και messy buns, είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ του 2021. Τα φετινά makeup trends θα ισορροπούν ανάμεσα σε δύο τελείως αντίθετους πόλους, αυτόν του μότο "less is more" και εκείνου που καλεί για extravagant πειραματισμούς. Ακολουθούν οι τάσεις μακιγιάζ 2021 που πρέπει να γνωρίζετε:

Expressive Eyes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για όσο καιρό ακόμα η μάσκα προστασίας θα αποτελεί must αξεσουάρ, οι makeup enthusiasts θα στρέφουν την προσοχή τους στα μάτια, τονίζοντάς τα με περίτεχνα eye looks. Eξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες και ιδιαίτερα eyeliner looks θα είναι μόνο μερικά από εκείνα που θα βλέπουμε παντού φέτος.

Nostalgic Makeup

Χάρη στη μεγάλη επιτυχία του The Queen's Gambit, οι τάσεις των '60s έκαναν δυναμικό comeback, επαναφέροντας στο προσκήνιο τα vintage inpired cut creases, που κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο φωτεινά.

Bare-looking Skin

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας το Instagram skin. Φέτος η επιδερμίδα αν και δεν θα στερείται της ελαφριάς κάλυψης ενός foundation, θα εξακολουθεί να μοιάζει με... επιδερμίδα, καθώς η πλήρη λείανσή της και το καμουφλάρισμα κάθε κηλίδας και φακίδας θα θεωρείται πλέον banal.

Uplifting Color

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε ανάγκη για ένα boost της διάθεσής μας. Φέτος έρχεται με τη μορφή πολύχρωμων eye looks με τις μπλε, τις πράσινες, αλλά και τις ροζ σκιές να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μακιγιάζ για φέτος.

Natural Brows

Η μόδα φέτος καλεί για φυσικά soap brows, τα οποία συνθέτουν το απόλυτο natural glam look, όπως αυτό που παρουσίασε το brand Erdem στο τελευταίο lookbook του, όταν συνδυάζονται με ροδαλά μάγουλα και μακριές βλεφαρίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ