X

Ένα κραγιόν πραγματικό κόσμημα στο νεσεσέρ σας

Tο νέο Rouge Coco Bloom του οίκου Chanel, το αγαπημένο κραγιόν της Lily Rose Depp, χαρίζει έντονο χρώμα, λάμψη και έχει διάρκεια για μέχρι και 8 ώρες.

Τολμηρό και ζωντανό, με έντονη λάμψη. Αυτό είναι το νέο Rouge Coco Bloom του οίκου Chanel, το οποίο όπως συμβαίνει με οτιδήποτε φέρνει την υπογραφή του διάσημου γαλλικού fashion house, είναι εκτός από πολύ αποτελεσματικό και εξαιρετικά κομψό στην όψη. 

Η ιστορία του Rouge Coco Bloom ξεκίνησε το 2016, όταν το ερευνητικό εργαστήριο Chanel που εδρεύει στην Ιαπωνία δέχτηκε την πρόκληση να συνδυάσει το έντονο χρώμα, τη διάρκεια και τη λάμψη σε μια μοναδική φόρμουλα. Ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας με το εργαστήριο του Παρισιού και πάνω από 140 δοκιμές, η παρουσίασε μια αποκλειστική, διφασική τεχνολογία: Η πρώτη φάση εξασφαλίζει το χρώμα, η δεύτερη χαρίζει ένα εξαιρετικά γυαλιστερό αποτέλεσμα. Καθώς εξελίχθηκαν οι δοκιμές, η φόρμουλα τελειοποιήθηκε μέχρι να βρεθεί μια υφή λιώνει που να λιώνει στα χείλη διατηρώντας ταυτόχρονα τη λάμψη και τη διάρκεια 8 ωρών. Τα πρόσθετα οφέλη αυτής της αποκλειστικής φόρμουλας είναι φυσικά η άνεση στα χείλη και η βαθιά ενυδάτωση

Η Lily-Rose Depp ενσαρκώνει με τη φρεσκάδα της και την ενέργεια της αυτή την ωδή στο χρώμα, που αγκαλιάζει κάθε χαμόγελο, στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου και σας καλεί να δοκιμάσετε και τις 20 φωτεινές αποχρώσεις που δημιούργησε το Chanel Makeup Creation Studio.