X

Mother's Day 2021 | 15 δώρα ομορφιάς για την πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή σας

Μάσκες προσώπου, παλέτες μακιγιάζ, κραγιόν, ενυδατικές κρέμες και αρώματα που σίγουρα θα ευχόταν να είχε στη συλλογή της.

Η γιορτή της μητέρας είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να αναζητήστε το ιδανικό δώρο για τον πιο πολύτιμο άνθρωπο στη ζωή σας. Για μία ακόμα χρονιά, η συγκεκριμένη ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού λόγω των επαναλαμβανόμενων lockdowns, οι περισσότερες μητέρες θα περάσουν τη γιορτή που τις τιμά μόνες. Ο πιο εύκολος -και ασφαλής- τρόπος να της δείξετε την αγάπη σας, αλλά και το πόσο ευγνώμων είστε για όλα όσα έχει κάνει για εσάς, είναι να της στείλετε ένα πολυτελές δώρο ομορφιάς, έτσι ώστε να περιποιηθεί τον εαυτό της αυτήν την ιδιαίτερη μέρα και νιώσει γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ακολουθεί ο πιο ενημερωμένος οδηγός αγοράς με τα καλύτερα δώρα για την ημέρα της μητέρας:

Pink Glow Luxe Eyeshadow Palette, Bobbi Brown
Εμπνευσμένη από την εμβληματική Highlighting Powder στην απόχρωση Pink Glow, αυτή η συλλεκτική παλέτα σκιών για τα μάτια διαθέτει πλούσιες, φυσικές, λαμπερές αποχρώσεις ιδανικές για κάθε look της σεζόν.
Yes I Am Glorious, Cacharel
Το Yes I Am Glorious είναι ένα φωτεινό cremoso — ένας λουλουδάτος και ανατολίτικος συνδυασμός με νότες νέκταρ λευκόσαρκου ροδάκινου και αιθέριου ελαίου μανταρινιού στην κορυφή, νότες λαμπερής μανόλιας και λευκών λουλουδιών στην καρδιά και συμφωνία milkshake με ένα ίχνος σανδαλόξυλου στη βάση.
Revitalift Filler Day Renew Cream, L'Oréal Paris

Υπάρχει μητέρα που να μην χαίρεται όταν παίρνει στα χέρια της μια νέα ενυδατική κρέμα; Αμφιβάλλουμε. Τη φετινή ημέρα της μητέρας χαρίστε της την Revitalift Filler Day Renew Cream της L'Oréal Paris, η οποία περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέως που είχε ποτέ μια κρέμα του brand για να επαναφέρει τον όγκο της επιδερμίδας και να γεμίσει τις ρυτίδες. 

Si Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani
Δυναμικότητα και θηλυκότητα: Αυτά είνα τα χαρακτηριστικά της μητέρας σας που θα αναδείξει η νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Giorgio Armani. Έντονο και ταυτόχρονα αισθησιακό και εκλεπτυσμένο, με νότες από νέκταρ φραγκοστάφυλλου, τριαντάφυλλο isparta και πατσουλί σίγουρα θα γίνει ένα από αγαπημένα της αρώματα.
 
Dior Forever Cushion Powder, Dior
Το βραβείο της πιο κομψής πούδρας απονέμενεται στον οίκο Dior και την Dior Forever Cushion Powder. Πρόκειται για την πρώτη πούδρα σε σκόνη του Dior με φρέσκια και μεταξένια υφή που σταθεροποιεί το μακιγιάζ και χαρίζει στην επιδερμίδα μια διακριτική, βελούδινη λάμψη χωρίς πουδρένιο αποτέλεσμα. 
Vital Perfection LiftDefine Radiance Mask, Shiseido
Δεν υπάρχει μητέρα που να μην χρειάζεται λίγο pampering. Αυτή η πολυτελής διπλή μάσκα του οίκου Shiseido χαρίζει ορατή ανόρθωση και σμίλευση του περιγράμματος, αλλά και μείωση των λεπτών γραμμών και των καφέ κηλίδων, χαρίζοντας μια εμφανώς πιο νεανική και λαμπερή όψη.
On the Beach, Louis Vuitton
Μπορεί φέτος να μην έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το mother daughter ταξίδι που σχεδιάζετε, αλλά μπορείτε να ταξιδέψετε έστω και νοητά τη μητέρα σας σε μια ηλιόλουστη παραλία με τη νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Louis Vuitton. Με νότες από yuzu, γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, πορτοκάλι, νερολί, θυμάρι, δεντρολίβανο, γαρίφαλο και ροζ πιπέρι, το On the Beach είναι το πιο φρέσκο και δροσερό άρωμα της σεζόν που σίγουρα χρειάζεται η συλλογή της. 
Invati Advanced Light Discovery Set, Aveda
Μία ακόμα εξαιρετική ιδέα για δώρο για την ημέρα της μητέρας είναι αυτό το hair care set, το οποίο περιλαμβάνει περιλαμβάνει το σύστημα 3ων βημάτων Invati Rich -σαμπουάν απολέπισης, θρεπτικό conditioner και αναζωογονητικό σπρέι ενδυνάμωσης- για μείωση της τριχόπτωσης και πιο πυκνά και γεμάτα μαλλιά. 
Roses Dancing Oval Candle, Diptyque (atticadps.gr/eshop)
Αντί για ένα κλασικό μπουκέτο λουλουδιών, φέτος χαρίστε της αυτό το συλλεκτικό άρωμα του οίκου Diptyque, το οποίο μεταφέρει τη μυρωδιά των τριανταφυλλιών σε όλο το σπίτι. Μόλις καεί το κερί, το όμορφο βάζο με τα χαρακτηριστικά οβάλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των πινέλων του μακιγιάζ της.
Matt Lasting Lip Color No.80, Radiant
Ένα κόκκινο κραγιόν είναι απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ ανεξαρτήτως ηλικίας. Το συγκεκριμένο χαρίζει έντονο χρώμα και ματ αποτέλεσμα, κάνοντάς το ιδανικό για τις γυναίκες που δεν αγαπούν τα συχνά touch ups.
Μαυρη Πευκη Σύσφιγξη + Lifting Κρέμα Ημέρας, KORRES (στα φαρμακεία)
Η πιο δημοφιλής σειρά περιποίησης της KORRES ανανεώθηκε και σίγουρα βρίσκεται στη wish list της μητέρας σας. Η μη λιπαρή κρέμα ημέρας με τεχνολογία 4D Bio-ShapeLift™ προσφέρει στοχευμένη δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting, χαρίζοντας μια πιο νεανική και ελαστική επιδερμίδα και επαναφέροντας την αρχιτεκτονική του προσώπου.
Eye Couture Colour Clutch, Yves Saint Laurent Beauty
Απροσδόκητη, συναρπαστική, ζωηρή, η νέα, συλλεκτική παλέτα του οίκου Yves Saint Laurent Beauty με σκιές σε παστέλ και neutral αποχρώσεις είναι το must-have «clutch» της φετινής άνοιξη, ένα δώρο που θα εκτιμήσει κάθε lady like μητέρα.
A-Passioni™ Retinol Cream, Drunk Elephant (sephora.gr)
Υπάρχει καλύτερο δώρο από το θαύμα της αντιγήρανσης; Αμφιβάλλουμε. Φυσικά αναφερόμαστε στη ρετινόλη και την κρέμα A-Passioni™ Retinol της Drunk Elephant, του δημοφιλούς skincare brand που μόλις ήρθε στην Ελλάδα. Η πρωτοποριακή σύνθεση που συνδυάζει 1% βίγκαν ρετινόλη με θρεπτικά, πλούσια σε υπερτροφές συστατικά, μειώνει δραματικά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των βαθιών ρυτίδων και της φθοράς του ήλιου, αποκαλύπτοντας μια επιδερμίδα με νεανική όψη που σφύζει από ζωή.
Beautiful Magnolia Eau de Parfum, Estée Lauder
Ρομαντικό, λαμπερό και άκρως θηλυκό, το νέο άρωμα της Estée Lauder με νότες από πλούσια μανόλια, γαρδένια, ξύλα και musk μπορεί να γίνει εύκολα το νέο καθημερινό άρωμά της φέτος την άνοιξη. 
Contouring Concentrate, Caudalie (στα φαρμακεία)
Με τις καλοκαιρινές διακοπές να είναι μια ανάσα μακριά, εξαιρετική επιλογή αποτελεί ένα ξηρό λάδι σώματος για μασάζ. Το συγκεκριμένο από την Caudalie έχει 100% φυτική σύνθεση και 0% συντηρητικά, ενώ κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πιο λεία.