X

April's Essentials | Τα must have προϊόντα του μήνα

Ανανεώστε την αρωματική σας γκαρνταρόμπα με νέα φλοράλ αρώματα και εντάξτε στη ρουτίνα ομορφιάς σας προϊόντα με πεπτίδια και φυσικά εκχυλίσματα.

Αντιρυτιδική δράση
Με πεπτίδια και βιταμίνη C, η κρέμα Liftactiv Specialist Collagen της Vichy ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας αντιμετωπίζοντας τις ρυτίδες και τη χαλάρωση (στα φαρμακεία).
Just blushed
Επιλέξτε ένα ροζ ή ροδακινί ρουζ αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή ένα φούξια αν έχετε σκουρόχρωμη. Εδώ τα Blush Color No 120, No 139, No 121 και No 136 της Radiant.
High Shine
Αστραφτερό διακριτικό χρώμα, που εντείνεται ανάλογα με τις στρώσεις που θα απλώσετε, διάρκεια και ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη χαρίζουν τα λιπ γκλος Vernis À Lèvres Water Satin Lip Gloss της Yves Saint Laurent Beauté
Μακριές βλεφαρίδες
Εκτοξεύστε το μήκος των βλεφαρίδων σας με τη μάσκαρα Black Ecstasy της Giorgio Armani Beauty. Επιμηκύνει καθεμία βλεφαρίδα από τη ρίζα έως την άκρη και προσφέρει καμπυλωτό σχήμα (Hondos Center).
Φυσικό λίφτινγκ
Χάρη στο εκχύλισμα κόκκινου φύκους, γνωστού ως ροδοφύκους, και τα πεπτίδια κολλαγόνου, η κρέμα ημέρας Blue Therapy Red Algae Uplift Day Cream της Biotherm ανορθώνει, συσφίγγει και επαναφέρει το οβάλ περίγραμμα του προσώπου
Rose Era
Με αφορμή το νέο λανσάρισμα του αρώματος «Eau Rose Eau de Parfum» ο οίκος Diptyque συνεργάστηκε με τον διάσημο για τα φλοράλ μοτίβα του καλλιτέχνη Maurice Harris, ο οποίος φιλοτέχνησε τρία συλλεκτικά κεριά με πρωταγωνιστή το Roses Candle (Attica).
Bazaar loves
Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και την υψηλότερη συγκέντρωση του εκχυλίσματος κόκκινης καμέλιας, ο ορός Nº1 De Chanel Revitalizing Serum της Chanel αντιμετωπίζει τα πέντε κύρια σημάδια γήρανσης και βελτιώνει ορατά την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας.
Το άρωμα του πάθους
Γενναιόδωρες δόσεις τριαντάφυλλου Isparta συνδυάζονται με νότες μαύρου κερασιού, γάλακτος αμυγδάλου και πατσουλί συνθέτοντας τον γκουρμέ χαρακτήρα του αρώματος «La Nuit Trésor Intense» της Lancôme.
Fresh look
Για το ανοιξιάτικο smokey eye look προτιμήστε σκιές ματιών στις αποχρώσεις του ροζ ώστε να δώσετε την ένταση που επιθυμείτε στο βλέμμα, αλλά με ένα πιο φρέσκο και φωτεινό φινίρισμα. Εδώ η παλέτα Volcanic Minerals The Ruby Nudes Eyeshadow Palette της Korres (στα φαρμακεία).
products
Χρώμα υγείας
Το ροδαλό φωτεινό χρώμα που αποκτά η επιδερμίδα μετά από μια βόλτα στη φύση ή την άσκηση εξασφαλίζουν στα ζυγωματικά και τα χείλη τα νέα Crushed Creamy Color For Cheeks and Lips Blush της Bobbi Brown.
Απόλυτος συγχρονισμός
Χάρη στην τεχνολογία Active Force, το μέικαπ Synchro Skin Self-Refreshing Cushion Compact Foundation της Shiseido εναρμονίζεται απόλυτα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας, καθώς αντιστέκεται στην υγρασία, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα και τις ρυτίδες που δημιουργούν οι κινήσεων που δημιουργούν οι εκφράσεις.
Όμορφο περίγραμμα
Σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μαλακό μολύβι, όπως τα Silky Lip Pencil No 155 και No 66 της Erre Due, για να εξασφαλίσετε διάρκεια στο κραγιόν σας αλλά και πιο πληθωρική εικόνα στα χείλη. Tip: Μπορείτε να ξεπεράσετε το όριο μόνο του άνω χείλους σας για ένα με δύο χιλιοστά.