X

Kate Middleton | Όλες οι φορές που "έσπασε" το πρώτοκολλο με τις beauty επιλογές της

Κι όμως είναι περισσότερες απ' όσες πιθανόν νομίζετε.

Το πρωτόκολλο καλεί τις royals να δείχνουν πάντα κομψές και περιποιημένες αποφεύγοντας τις υπερβολές στην εμφάνισή τους. Το έντονο μακιγιάζ, τα extravagant χτενίσματα και τα έντονα μανικιούρ ήταν απαγορευτικά στα μάτια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε αντίθεση με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που έχουν τη φήμη πως πάνε κόντρα στο Παλάτι, όπως η Meghan Markle, η Kate Middleton ήταν πάντα το "καλό παιδί" της βρετανικής βασιλικής οικογένειας υπακούοντας πάντα στο πρωτόκολλο. Μέσα στα χρόνια "θητείας" της ως royal έχει "σπάσει" κι εκείνη ωστόσο το πρωτόκολλο μερικές φορές, ενώ μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ το 2022 δείχνει να παίρνει περισσότερα ρίσκα με την εμφάνισή της. Ακολουθούν όλες οι φορές που παρέβλεψε τους κανόνες του Παλατιού:

Βασιλικός γάμος με πρίγκιπα William (2010) 

Σύμφωνα με τη royal reporter Ashley Pearson στο ντοκιμαντέρ William & Kate: The Journey, το Παλάτι συμβούλευσε την Kate να πιάσει τα μαλλιά της σε updo την ημέρα του γάμου της. Εκείνη ωστόσο τελικά επέλεξε ένα half up half down στιλ, που ήταν περισσότερο messy από το αυστηρό updo που τις πρότειναν οι βασιλικοί σύμβουλοι, πηγαίνοντας κόντρα στο πρωτόκολλο.

Βασιλική περιοδεία στην Γερμανία (2017)

Διαβάστε Επίσης

Από τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William το 2010 μέχρι σήμερα, η πριγκίπισσα υιοθετεί natural manicures, είτε βάφοντας τα νύχια της με ένα ημιδιάφανο ροζ βερνίκι νυχιών, όπως η βασίλισσα Ελισάβετ, είτε αφήνοντάς τα τελείως "γυμνά". Η μόνη φορά που παρέβλεψε τον κανόνα του Παλατιού ήταν το 2017 κατά τη βασιλική περιοδεία με τον πρίγκιπα William στη Γερμανία όταν υιοθέτησε ένα μπορντό πεντικιούρ

Τελετή απονομής των Earthshot Prize στην Βοστόνη (2022)

Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης λίγο πριν το τέλος του 2022 με αφορμή την τελετή απονομής των Earthshot Prize. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε μία έντονη πράσινη τουαλέτα, ενώ εντυπωσίασε και με τις beauty επιλογές της, με τις οποίες παραστράτησε ελαφρώς από το πρωτόκολλο. Πιο συγκεκριμένα, αν και έμεινε πιστή στη neutral παλέτα χρωμάτων, που αγαπά εδώ και χρόνια, επέλεξε να κάνει ένα ιδιαίτερα έντονο -για τα δεδομένα της τουλάχιστον- μακιγιάζ ματιών με αρκετή σκουρόχρωμη καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία, που χάριζε βάθος στο βλέμμα της και μια παχιά γραμμή μαύρου eyeliner

Πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου (2023)

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, η Kate Middleton παρακολούθησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας την πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor. Η πριγκίπισσα κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς έκανε ένα απρόσμενο μανικιούρ. Αντί να βάψει τα νύχια της με ένα φυσικό, ημιδιάφανο βερνίκι, όπως συνηθίζει, έκανε μια πολύ τολμηρή επιλογή βάφοντάς τα κόκκινα.

Διαβάστε Επίσης