X

Meghan Markle | Ο hairstylist της αποκαλύπτει την έμπνευση πίσω από το iconic bun της

Ο George Northwood είναι το master mind πίσω από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα της δούκισσας.

O Βρετανός hairstylist George Northwood με δημοσίευσή του στο Instagram αποχαιρέτησε την Meghan Markle, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ήταν το master mind πίσω από τα πιο iconic βασιλικά χτενίσματα της δούκισσας.

"Ήταν ένα τεράστιο προνόμιο και μεγάλη μου χαρά που δούλευα με τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex τα τελευταία δύο χρόνια", έγραψε στο Instagram. "Έχω απολαύσει κάθε λεπτό της συνεργασίας με αυτό το εκπληκτικό ζευγάρι που όχι μόνο υπερασπίζεται μικρές επιχειρήσεις αλλά με έχει διδάξει τόσα πολλά για την ποικιλομορφία, την ισότητα και τη σημασία της καλής ψυχικής υγείας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Northwood εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του πώς αποφάσισαν ότι το χαμηλό σινιόν θα είναι το iconic χτένισμα της δούκισσας. "Το messy bun προέκυψε από την ανάγκη να βρούμε ένα χτένισμα που θα ήταν κατάλληλο σύμφωνα με όσα πρόσταζε το βασιλικό πρωτόκολλο και παράλληλα σύγχρονο", εξήγησε. "Θέλαμε τα μαλλιά να είναι πιασμένα επάνω, αλλά δεν θέλαμε το χτένισμα να είναι πολύ επίσημο. Θέλαμε πάντα να δείχνει επιμελώς ατημέλητο - αυτό είναι αυτό που περιγράφει τη δούκισσα "

Ο hairstylist δήλωσε πως θεωρεί ότι η ανατροφή της Meghan στην Καλιφόρνια, έπαιξε σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην άνθιση της φιλίας τους, αλλά και στη δημοτικότητά της. "Μόλις τη γνώρισα, ήταν σαν τις πελάτισσές μου από την Καλιφόρνια. Είπε 'Είμαι κορίτσι της Καλιφόρνια' και απλά της απάντησα 'Ένα από τα αγαπημένα μου κορίτσια λοιπόν'. Τα πήγαμε αμέσως καλά- μιλούσαμε την ίδια γλώσσα", είπε. 

"Ο τρόπος που αντιμετώπιζε τις καταστάσεις ήταν ο ίδιος με τον τρόπο που θα τις αντιμετώπιζε μία καθημερινή γυναίκα- είχε μια αληθινή αίσθηση του στιλ και ήθελε να δείχνει προσιτή, παρόλο που ήταν μια πριγκίπισσα", πρόσθεσε. "Ήταν μια πολύ μοντέρνα πριγκίπισσα, μία πριγκίπισσα με την οποία μπορείς να ταυτιστείς και τα μαλλιά δεν αποτέλεσαν εξαίρεση". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ