X

5 χτενίσματα για αφέλειες που μακραίνουν και δεν συνεργάζονται

Για τις φορές που οι αφέλειες έχουν γίνει πραγματικά ανυπόφορες.

Μήπως βαρεθήκατε τις αφέλειές σας και σκέφτεστε να τις μετατρέψετε σιγά σιγά σε φράντζα; Τέλεια! Τι γίνεται όμως όσο μακραίνουν; Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτήν την άβολη θέση που οι αφέλειές μας είναι αρκετά μακριές για να θεωρούνται αφέλειες και αρκετά κοντές για να θεωρούνται φράντζα. Ακολουθεί λοιπόν η λίστα με τα καλύτερα χτενίσματα για αφέλειες που μακραίνουν και έχουν γίνει ανυπόφορες στο καθημερινό styling.

Χτενίσματα για αφέλειες που μακραίνουν

Put a clip on it

Ο πιο εύκολος τρόπος να τιθασεύεσετε τις αφέλειές σας είναι να τις πιάσετε πίσω με ένα hair clip. Αγαπάμε το εν λόγω χτένισμα γιατί 1. οι αφέλειες παύουν να πέφτουν μπροστά στα μάτια, κ 2. μπορείτε να δείχνετε σούπερ stylish υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά των τελευταίων χρόνων.

Sleek

Τώρα που οι αφέλειές σας μακραίνουν, το hairspray θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας! Χρησιμοποιήστε το για να τις στερεώσετε προς τα πίσω και να δημιουργήσετε sleek χτενίσματα κάθε είδους. Μπορείτε να πειραματιστείτε τόσο με κομψά half up half down, όσο και με κλασικά σινιόν και αλογοουρές.

Headband

Μετά τα hair clips, ο δεύτερος πιο εύκολος τρόπος να μαζέψετε προς τα πίσω τις αφέλειές σας είναι να χρησιμοποιήσετεμία κορδέλα ή στέκα. Αν θέλετε να είστε on trend επίλεξτε μια φαρδιά κορδέλα με έμπνευση από τα ’90s ή μια βελούδινη στέκα αλά Blair Waldorf.

Crown Braid

Εάν έχουν μακρύνει αρκετά, τότε θα σας συμβουλεύαμε να πειραματιστείτε με μία crown braid. Ξεκίνηστε να κάνετε μια γαλλική πλεξούδα κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών για να μαζέψετε τις αφέλειές σας προς τα πίσω με τον πιο κομψό τρόπο.

Πηγή: Missbloom.gr