X

NYFW FW21 | Στο show του Jason Wu είδαμε το ιδανικό WFH χτένισμα

Η σύγχρονη εκδοχή της κλασική αλογοουράς είναι εξαιρετικά εύκολη και "εκμεταλλεύεται" τη φυσική υφή των μαλλιών.

Ο Jason Wu παρουσίασε χθες τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 με τα ρούχα να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ζωής μετά-κορωνοϊού, που τα επαγγελματικά meetings και τα after work drinks θα συμβαίνουν εκτός Zoom. Το beauty look από την άλλη αποτέλεσε μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για εύκολες και ταυτοχρόνως ανεπιτήδευτα κομψές WFH Zoom εμφανίσεις.

WFH Ready

Το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν εξαιρετικά φρέσκο και νεανικό, στηριζόμενο στο 3-in-1 προϊόν Hot Fluff του brand Jason Wu Beauty, το οποίο χρησιμοποιήθηκε τόσο για τα χείλη, όσο και για τα βλέφαρα και τα μάγουλα, χαρίζοντας ένα χρώμα υγείας σε όλο το πρόσωπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό το οποίο κέντρισε όμως περισσότερο τον ενδιαφέρον των beauty fanatics, που παρακολούθησαν διαδικτυακώς το show ήταν η νέα προσέγγιση της κλασικής αλογοουράς που παρουσιάστηκε. Η hairstylist Lacy Redway δημιούργησε απλά χαμηλά ponytails με χωρίστρα στη μέση, ενώ φρόντισε να καμουφλάρει το λαστιχάκι με μία τούφα μαλλιών. "Ήθελα να αναδείξω τη μοναδική υφή των μαλλιών κάθε κοπέλας και να τη χρησιμοποιήσω για το τελικό φινίρισμα του look", εξηγεί η ίδια. 

Get the Look

Για να αντιγράψετε το χτένισμα του show πριν το επόμενο επαγγελματικό Zoom call σας, ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα root lifting προϊόν στις ρίζες των μαλλιών για όγκο. Στη συνέχεια, εφαρμόστε στα μήκη έναν αφρό και αφού "τσαλακώσετε" τα μαλλιά σας, στεγνώστε τα με το πιστολάκι για να ενισχύσετε τη φυσική υφή τους. Δημιουργήστε μια χωρίστρα στη μέση και έπειτα πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά. Ολοκληρώστε το hair look, καμουφλάροντας το λαστιχάκι με μία τούφα μαλλιών πριν "κλειδώσετε" το χτένισμα με λίγο hairspray.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ