X

Going Out With a Bang | 14 φορές που η Rihanna είχε τις πιο fashionable αφέλειες

Από blunt bangs, μέχρι και curtain bangs και micro bangs, η beauty mogul/σχεδιάστρια μόδας/pop star έχει υιοθετήσει όλα τα στιλ αφελειών με μεγάλη επιτυχία.

Το ότι η Rihanna έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή στον κόσμο της ομορφιάς είναι μια γενικά παραδεδομένη αλήθεια. Οι περισσότεροι την αποδίδουν στο Fenty Beauty και το πρώτο foundation με μια πραγματικά μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, αλλά και στις καμπάνιες που παρουσίαζαν γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων και μεγεθών. Στην πραγματικότητα όμως η επιρροή της Bad Gal RiRi είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εποχή του Good Girl, Bad Girl, τότε που κατάφερε να κάνει τάση το ασύμμετρο καρέ της ή το 2012 όταν απέδειξε το σέξαπιλ ενός buzzcut; Ανάμεσα στα αμέτρητα hairlooks που έχει δοκιμάσει στο παρελθόν, ένα στοιχείο της check list της μένει σχεδόν πάντα ακέραιο: οι αφέλειες. Από blunt bangs, μέχρι και curtain bangs και micro bangs, η beauty mogul/σχεδιάστρια μόδας/pop star έχει υιοθετήσει όλα τα στιλ αφελειών με μεγάλη επιτυχία.

Ιδού μερικά από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις με αφέλειες:

Το 2007 γνωρίσαμε την Rihanna με το τραγούδι Umbrella και καρέ μαύρα μαλλιά με blunt αφέλειες που έφταναν μέχρι στο ύψος των ματιών. Πραγματικά iconic. 
To 2008 κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδα, καταφθάνοντας στο κόκκινο χαλί των BET Awards έχοντας κόψει τα μαύρα μαλλιά της σε ένα edgy pixie με ελαφρώς πιο κοντές αφέλειες από ότι την προηγούμενη χρονιά. 
Λίγα χρόνια αργότερα, το 2012 η RiRi περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy με ένα τελείως διαφορετικό hair look. Πιο συγκεκριμένα είχε απαρνηθεί τα μαύρα μαλλιά της για ένα ξανθό hair look με σκουρόχρωμες ρίζες, beach waves και messy αφέλειες.
 
Για την περιοδεία της το 2017, εμφανιζόταν στη σκηνή φορώντας ένα leopard bralette με τα μαύρα μαλλιά της να είναι χτενισμένα σε μπούκλες και τις αφέλειές της να τείνουν περισσότερο στην φράντζα. 
Για το MAC Aids Fund event το 2014 επέλεξε ένα updo, το οποίο αναδείκνυε εξαιρετικά τα νέα curtain bangs της, που έφταναν μέχρι τα ζυγωματικά της, πλαισιώνοντας υπέροχα το πρόσωπό της. 

 

Οι κοντές αφέλειες δεν είναι και οι πιο κολακευτικές, ωστόσο η Rihanna κατάφερε να τις κάνει να δείχνουν cool στην εμφάνισή της στο Jimmy Kimmel Show το 2015.
Την ίδια χρονιά, για την πρεμιέρα της ταινίας Home, που χάρισε τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες, επέλεξε ένα oversized top knot και wispy αφέλειες, που επέτρεπαν στο matchy matchy burgundy μακιγιάζ της να είναι το επίκεντρο της προσοχής. 

 

Για το Tidal launch after-party το 2015, η Rihanna επέλεξε ένα beehive updo και micro bangs, που έφταναν μόλις λίγα εκατοστά πάνω από τα φρύδια της, ενώ στο πλάι ήταν ελαφρώς πιο μακριές, πλαισιώνοντας εξαιρετικά το πρόσωπό της.  
Το 2016 εμφανίστηκε on stage κατά τη διάρκεια των VMAs έχοντας ένα faux mullet με blunt ασύμμετρες αφέλειες, που χάριζαν έναν edgy χαρακτήρα στην εμφάνισή της. 

 

Το 2016, η Rihanna εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Billboard Awards με ένα από τα πιο όμορφα hair look της: Ένα κοντό wavy bob, το οποίο έφτανε μέχρι το ύψος του πηγουνιού και μακριές messy αφέλειες. 
Στο Met Gala του 2017 η Rihanna ήταν σε όλες τις λίστες με τις πιο καλοντυμένες καλεσμένες της βραδιάς. Ένας από τους λόγους, εκτός από το εντυπωσιακό Comme des Garçon φόρεμά της και το over the top ροζ μακιγιάζ της, ήταν το sleek top knot της με τις choppy αφέλειες, που ολοκλήρωναν εξαιρετικά το look.  
Η pop star εμφανίστηκε στο after party του οίκου Fenty στα πλαίσια της Εβδομάδας του Παρισιού το 2019 φορώντας ένα all black σύνολο, με το οποίο συνδύασε φυσικά και τα μαλλιά της. Τα πολύ μακρύ λαμπερό hair look της ολοκληρώθηκε με μακριές αφέλειες που έφταναν μέχρι το ύψος των βλεφαρίδων της και σε συνδυασμό με το κατακόκκινο κραγιόν της δημιουργούσαν μια sultry εμφάνιση. 
Στην πιο πρόσφατη Savage x Fenty καμπάνια, η Rihanna ποζάρει έχοντας μακριά μαλλιά και mod αφέλειες με έμπνευση από τη δεκαετία τουο 1960, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. 
Στην καμπάνια για το νέο Eaze Drop του Fenty Beauty η Rihanna ποζάρει έχοντας ένα πολύ σύγχρονο mullet, το οποίο χαρίζει έναν rock chic χαρακτήρα στην κατα τ' άλλα girly casual εμφάνισή της.