X

Ταλαιπωρημένα μαλλιά | Τα μόνα κουρέματα που αξίζει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας

Για να απομακρύνετε τις κατεστραμμένες άκρες με στιλ.

Λίγο το ντεκαπάζ, λίγο η ισιωτική, λίγο το ψαλίδι για μπούκλες, τα μαλλιά σας κατέληξαν να δείχνουν εξαιρετικά ταλαιπωρημένα και θαμπά. Κι όμως υπάρχει ελπίδα να τα μεταμορφώσετε σε ένα cool hairstyle, που θα σας ανανεώσει. Ακολουθούν τα μόνα τέσσερα κουρέματα που αξίζει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας:

Τα καλύτερα κουρέματα για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Pixie

Αν τα μαλλιά σας είναι πραγματικά ταλαιπωρημένα από το heat styling και τις βαφές, τότε το pixie είναι για εσάς μονόδρομος, αφού είναι το κούρεμα, για το οποίο θα χρειαστεί να απομακρύνετε περισσότερο μήκος. Τα καλά νέα είναι ότι φέτος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά. Εκτός από εξαιρετικά κομψό, είναι επίσης low maintenance, που σημαίνει ότι θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα mini hair detox από τα εργαλεία θερμότητας.

Shag

Το shag, το φιλαριστό κούρεμα με έμπνευση από τα '70s είναι για δύο λόγους πολύ καλό για εσάς: 1. Το μήκος του φτάνει μέχρι πάνω από τους ώμους, που σημαίνει ότι αν έχετε μακριά μαλλιά, θα πρέπει να αποχωριστείτε αρκετό από το μήκος τους και 2. Αφού απαιτεί messy φινίρισμα, το φριζάρισμα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας θα μοιάζει μέρος του look και όχι αποτέλεσμα κακών hairstyling πρακτικών.

Κοντό καρέ

Το καρέ είναι και θα είναι και για τις επόμενες σεζόν μεγάλη τάση. Είτε αγαπάτε την πολύ κοντή '20s inspired εκδοχή του, είτε το chob, δηλαδή το καρέ που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, είτε εκείνο που "χαϊδεύει" τους ώμους, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν πάρετε απόφαση να το υιοθετήσετε, τα μαλλιά σας εκτός από in fashion, θα δείχνουν και πολύ πιο υγιή.

Πηγή: Missbloom.gr