X

Vacation Style | 5 χτενίσματα της Chiara Ferragni από τις διακοπές της στην Ελλάδα που αξίζει να υιοθετήσετε κι εσείς

Οι πιο stylish τρόποι να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι.

Την Ύδρα και τις Σπέτσες επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Chiara Ferragni, η οποία ταξίδεψε μαζί με τους φίλους της από την Ιταλία στην Αθήνα αεροπορικώς και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό σκάφος για να κάνει island hopping. Η διάσημη influencer που μετρά περισσότερους από 7 εκατομμύρια followers στο Instagram μοιράστηκε με τους fans της πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι της, αποτελώντας για μία ακόμα φορά μια αστείρευτη πηγή στιλιστικής έμπνευσης. Για να τιθασεύσει τα μαλλιά της και να μείνει "αλώβητη" απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες και τον αέρα, η Ferragni επιστράτευσε τα 5 αγαπημένα της εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά, που αξίζει κι εσείς να υιοθετήσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας:

Τα εύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που αγαπά η Chiara Ferragni

Braided Ponytail

Για την απογευματινή της βόλτα στο νησί, η επιχειρηματίας/influencer μάζεψε τα μαλλιά της χαμηλά στη βάση του αυχένα πριν δημιουργήσει μία loose πλεξούδα, που ταίριαζε εξαιρετικά με το ρομαντικό two piece set της.

Fashion Top Knot

Διαβάστε Επίσης

Το ωραιότερο beach to bar χτένισμα δεν είναι άλλο από το επιμελώς ατημέλητο top knot. Η Ferragni δεν παρέλειψε να αφήσει μερικές τούφες ελεύθερες στο μπροστινό μέρος, οι οποίες πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό της, χαρίζοντας μια κοριτσίστικη χροιά στην εμφάνισή της.

Messy Bun

Το ίδιο εύκολο χτένισμα για μακριά μαλλιά στην πιο messy εκδοχή του επέλεξε και για τη βόλτα της με σκάφος.

Braided Pigtails

Η Ferragni εκμεταλλεύτηκε το αλάτι στα μαλλιά της μετά τη θάλασσα για να πιάσει τα μαλλιά της σε δύο textured πλεξούδες, που έδιναν έναν girly χαρακτήρα στην κατά τ' αλλα glamorous εμφάνισή της.

Jockey Hat

Για να πάει στην παραλία, μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα messy low bun, ενώ δεν παρέλειψε να καμουφλάρει τις "ανακατεμένες" φύτρες και τις λιπαρές ρίζες ύστερα από μέρες διακοπών με ένα jockey hat -ένα από τα it αξεσουάρ της σεζόν.

Διαβάστε Επίσης