X

Η Katie Holmes υιοθέτησε το ωραιότερο χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο

Το κομψό updo που ταιριάζει άψογα με maxi και slip dresses.

Για χρόνια η Katie Holmes ήταν υπέρμαχος του "quite glamour" με το απαλό μακιγιάζ, τα beach waves και τα απλά -σχεδόν basic- οutfit της να αποτελούν τους πυλώνες του signature στιλ της. Κάτι άλλαξε ωστόσο στην ψυχοσύνθεσή της το 2021 κι από τότε παίρνει περισσότερα ρίσκα, τόσο όσον αφορά τα ρούχα, όσο και τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, κρατώντας ακέραιη βέβαια την κομψότητά της. Τρανό παράδειγμα η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, για την οποία υιοθέτησε ένα εντυπωσιακό hair look- ένα χτένισμα ιδανικό ακόμα και για γάμο.

Αυτό είναι το ωραιότερο χτένισμα για γάμο όλων των εποχών

Η Katie Holmes παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Rare Objects στις 10 Απριλίου, φορώντας μια ιδιαίτερη μαύρη τουαλέτα με κόκκινες λεπτομέρειες κι ένα μαύρο σακάκι. Το μακιγιάζ της ήταν κλασικό με την έμφαση να δίνεται στα κόκκινα χείλη, ενώ το στοιχείο της εμφάνισής της, που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν το εντυπωσιακό χτένισμά της. 

Ο go-to celebrity hairstylist της, DJ Quintero, είχε μαζέψει ψηλά τα μαλλιά της σε ένα '90s inspired, επιμελώς ατημέλητο top knot, αφήνοντας ελεύθερες δύο μπούκλες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της, πετυχαίνοντας έτσι την τέλεια ισορροπία μεταξύ sultry και σοφιστικέ.

Αυτό το voluminous, messy updo αποτελεί το πλέον ιδανικό χτένισμα για γάμο, καθώς δείχνει κομψό σε κάθε ηλικία, ενώ ταιριάζει υπέροχα με maxi φορέματα και slip dresses. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο επιμελώς ατημέλητος χαρακτήρας του χαρίζει νεανικότητα σε κάθε εμφάνιση, ενώ οι ελεύθερες μπούκλες στο μπροστινό μέρος μπορούν να καμουφλάρουν με μαεστρία το "πόδι της χήνας".

Διαφορετικές εκδοχές του εν λόγω χτενίσματος έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities τους τελευταίους μήνες, αποδεικνύοντας το πόσο κολακευτικό είναι για όλες τις ηλικίες. Ιδού μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις:

Kate Hudson

Hailey Bieber

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Elsa Hosk