X

Eyelash Extensions | Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Βάζοντας εξτένσιον βλεφαρίδων μπορείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες.

Πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων και πείτε αντίο στη μάσκαρα. Ακούγεται σαν όνειρο και όμως είναι πραγματικότητα. Πλέον βάζοντας εξτένσιον βλεφαρίδων μπορείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες.

Ακολουθούν όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα eyelash extensions:

Τι είναι;

Πρόκειται για μια καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μήκος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων για εντυπωσιακό βλέμμα. Τα εξτένσιον είναι ημι-μόνιμες συνθετικές, ή μεταξωτές ίνες, οι οποίες εφαρμόζονται μία μία πάνω στις φυσικές βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μια ειδικά διαμορφωμένη, ημι-μόνιμη κόλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να σας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, τα εξτένσιον υπόσχονται εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί. 

Δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα;

Στόχος είναι η ενίσχυση των φυσικών βλεφαρίδων, χαρίζοντας ένα πιο πλούσιο, αλλά ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα. Μια τυπική θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση περίπου 80-140 μεμονωμένα εξτένσιον ανά μάτι, με βλεφαρίδες που κυμαίνονται από 6-18 χιλιοστά.

Είναι ασφαλής διαδικασία;

Απόλυτα. Η ειδική φαρμακευτική κόλλα που χρησιμοποιείται, δεν καταστρέφει τις φυσικές βλεφαρίδες. 

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η διαδικασία εφαρμογής των εξτένσιον βλεφαρίδων διαρκεί συνήθως 1-2 ώρες.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Αφού τοποθετηθούν τα εξτένσιον μπορούν να παραμείνουν στις βλεφαρίδες για πάνω από 2 μήνες. Απαιτείται βέβαια μια συντήρηση των 15-30 λεπτών κάθε 2-3 εβδομάδες.

Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος εξαρτάται από τον εκάστοτε εξειδικευμένο τεχνικό. Συνήθως η τιμή κυμαίνεται από 100-400€.

Η ζωή μετά τα eyelash extensions

Μετά την τοποθέτησή τους απαγορεύεται το έντονο τρίψιμο των ματιών και η χρήση ψαλιδιού για βλεφαρίδες. Μπορείτε όμως να κοιμηθείτε κανονικά με αυτά ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα, αν το επιθυμείτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να αφαιρεθούν πολύ εύκολα από τον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ