X

Η νέα καλλυντική σειρά που χαρίζει στο πρόσωπό σας λάμψη, αναγέννηση και νεότητα σε 3 βήματα

Ποιο είναι το μυστικό της σειράς LUXIOUS Renegerative της LA BIORED;

Aυτές τις γιορτές θέλω να κάνω μία νέα αρχή, προσφέροντας στο δέρμα μου κάτι σπάνιο και μοναδικό: τη θρέψη που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη και η οποία θα μου χαρίσει την πιο όμορφη, νεανική και λαμπερή όψη. 

Χάρη σε μία καινούργια καλλυντική σειρά, την αναζωογονητική LUXIOUS REGENERATIVE της LA BIORED, η οποία έχει έρθει στη ζωή μας για να βελτιώσει θεαματικά τα σημάδια κούρασης, αλλά και τα επίμονα σημάδια της φθοράς που αφήνει πίσω του ο χρόνος. Μετά την αγαπημένη μου Histoplastin Red που τόσο μαγικά ανανέωσε το δέρμα μου και λατρεύτηκε από το κοινό, τρία νέα προϊόντα κυκλοφορύν στα φαρμακεία από τη Heremco.

Η περιποίηση αρχίζει σε καθημερινή βάση με τον νέο ορό LUXIOUS REGENERATIVE, ο οποίος προσφέρει άμεση επαναφορά της ελαστικότητας, πρόληψη και αντιμετώπιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, αλλά και εντατική θρέψη. 

Την ίδια στιγμή, ο ορός προσώπου Επανόρθωσης και Νεότητας LUXIOUS Regenerative Face Serum της La Biored επιταχύνει τον φυσικό μηχανισμό αναγέννησης των κυττάρων της επιδερμίδας, αυξάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, περιέχει ένα θησαυρό πολύτιμων φυσικών συστατικών που θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα σας.

Oρός προσώπου Επανόρθωσης και Νεότητας LUXIOUS Regenerative Face Serum της La Biored

Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί καλύτερο από την καθημερινή, εντατική εφαρμογή αυτού του μοναδικού προϊόντος είναι να το συνδυάσεις με τα δύο επόμενα βήματα της σειράς LUXIOUS Regenerative από LA BIORED: με την κρέμα προσώπου ανανέωσης και λάμψης LUXIOUS Regenerative Cream και την αντιρυτιδική, επανορθωτική κρέμα ματιών LUXIOUS Regenerative Eye Cream που ολοκληρώνουν το άψογο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

Η κρέμα προσώπου LUXIOUS Regenerative Cream περιέχει πολύτιμα φυσικά συστατικά που θρέφουν και δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα. Eίναι σε θέση να αναζωογονήσει τo δέρμα, να απαλύνει τις ρυτίδες και να ενυδατώσει σε βάθος, ενώ η LUXIOUS Regenerative Eye Cream ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος, αναδομώντας το περίγραμμα των ματιών, και σβήνει τα σημάδια της κούρασης. Απλά εφαρμόστε καθημερινά μετά από τον καθιερωμένο, βαθύ καθαρισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο womantoc.gr