X

Naturally Good | Τα θρεπτικά προϊόντα περιποίησης που θα λατρέψει η επιδερμίδα σας

Με 98% φυσικά συστατικά και λιγότερο πλαστικό στη συσκευασία, εκτός από την επιδερμίδα σας είναι σαφές ότι αγαπούν και το περιβάλλον.

Οι μέρες που απλά η συσκευασία ενός προϊόντος ήταν αρκετή για να μας κάνει να το βάλουμε στο καλάθι μας είναι πλέον παρελθόν. Σαν σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες δεν αρκούμαστε πια στο να είναι τα καλλυντικά μας απλά αποτελεσματικά. Θέλουμε επίσης να σέβονται το περιβάλλον, έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε χωρίς ενδοιασμούς. Αυτός είναι ο λόγος που λατρέψαμε τη νέα vegan σειρά με φυσικά καλλυντικά Naturally Good της NIVEA.

5 λόγοι που αγαπήσαμε τα νέα φυσικά καλλυντικά Naturally Good

1. Περιέχουν 98% φυσικά συστατικά

Η NIVEA έψαξε σε όλον τον κόσμο αναζητώντας τα πιο πολύτιμα συστατικά, έτσι ώστε να δημιουργήσει τα πιο μοσχομυριστά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης. Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα της σειράς Naturally Good περιέχουν σκόνη από χυμό των φύλλων Aloe Barbendensis, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για να προστατεύει από την ξηρότητα και να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Περιέχουν επίσης έλαιο κάνναβης, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στη βιωσιμότητα των κυττάρων της επιδερμίδας, αλλά και κολλοειδές πλιγούρι βρώμης, το οποίο ανακουφίζει από μικροερεθισμούς. Εξίσου σπουδαίο συστατικό των προϊόντων Naturally Good είναι και το έλαιο αβοκάντο Persea Gratissima, το οποίο αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

Και το υπόλοιπο 2% τι είναι; Για να διασφαλιστεί η σταθερότητα των πολύτιμων αυτών συστατικών, αλλά και το υπέροχο άρωμά των προϊόντων, περιέχουν πολύ μικρές ποσότητες από άλλα συστατικά

Διαβάστε τη συνέχεια στο Missbloom.gr

Tags