X

Summer Breeze | 7 all time favourite αρώματα που μυρίζουν θάλασσα

Θα είναι σαν να απολαμβάνετε τη βόλτα σας στην αγαπημένη σας παραλία.

Το κύμα να "σκάει" σαν να κρατά το δικό του τέμπο πάνω στα άγρια βράχια ξεσηκώνοντας μια αναζωογονητική αλμύρα. Ένα δροσερό αεράκι να σας γλύφει το σώμα, ανακουφίζοντάς σας από το καυτό χάδι του ήλιου. Από πίσω σας τα αλμυρίκια να χορεύουν στο δικό τους ρυθμό, χαρίζοντας ένα ενδιαφέρον "print" στην αχνιστή άμμο και παρασέρνοντας ένα γλυκό άρωμα σύκου και φραγκόσυκου από τα γειτονικά φυτά, που πλημμυρίζει τον αέρα. Αυτές ακριβώς τις εικόνες και τις μυρωδιές προσπαθούν να αντιγράψουν τα παρακάτω αρώματα που μυρίζουν θάλασσα, καταφέρνοντας να σας μεταφέρουν νοητά στους αγαπημένους σας καλοκαιρινούς προορισμούς:

Coastal Cypress & Sea Fennel Eau De Toilette, Molton Brown
 Υπέροχες νότες από φύλλα συκιάς, περγαμόντο, κυπαρίσσι με αύρα θαλασσινής αλμύρας και ξύλο κέδρου δημιουργούν μια αρωματική περιπέτεια και ένα πραγματικά μοναδικό άρωμα που σίγουρα αξίζει μια θέση στην καλοκαιρινή συλλογή σας.
Coconut Fizz Eau De Toilette, Guerlain
Πρόκειται για μια απροσδόκητη, φρέσκια δημιουργία δημιουργημένη από τα καλύτερα συστατικά που έχει να προσφέρει η Φύση: νέκτρας καρύδας, περγαμόντο, φρούτα νερού, σανδαλόξυλο, φρέζια και tonka.
Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum, Tom Ford
Οι πρώτες νότες μπαχαρικών από έλαιο καρδάμου και ροζ πιπεριού σας συνδέουν με τις ζούγκλες των νησιών. Το μυστηριώδες και πικάντικο κάρδαμο και το νωπό, λουλουδάτο και πικάντικο ροζ πιπέρι, συνδυάζονται για μια αναπάντεχη και ηδονική αρχή του αρώματος. Στο τέλος το έλαιο από περγαμόντο δίνει ζωντάνια και το εκχύλισμα από φιστίκι δίνει μια ενδιαφέρουσα διάσταση, η οποία κάνει το Private Blend Soleil Blanc Eau De Parfum ακαταμάχητο.
Bronze Goddess Azur Eau De Toilette, Estée Lauder
Από την αρχή, μια πολυτελής νότα αυθεντικών εσπεριδοειδών έρχεται στο φως με ένα αναζωογονητικό μίγμα από τόνους Σισιλιάνικου λεμονιού, Ιταλικού περγαμόντο και μανταρινιού από την Καλαβρία, υπενθυμίζοντας το άρωμα ενός μεγαλοπρεπούς μεσογειακού κήπου που εγχύεται με τον αλμυρό αέρα της κοντινής θάλασσας. Μία πολυτελής floral εμπειρία αναδύεται από την καρδιά, επιπλέοντας στην επιφάνεια με την εντύπωση των δροσερών πετάλων Neroli Bigarade και το μεθυστικό πλούσιο άρωμα του Orange Flower Absolute, που λούζονται κάτω από το φως του ηλίου. Μαζί ακτινοβολούν με το χυμώδες νέκταρ ενός πλούσιου σύκου, ωριμασμένου από τις αχτίδες του ηλίου.
Ocean di Gioia Eau de Parfum, Giorgio Armani
Με μία ζουμερή και τραγανή συμφωνία αχλαδιού και εσπεριδοειδών, το Ocean di Gioia ανοίγει σαν μια βουτιά ενέργειας. Στην καρδιά, μία κρυσταλλική και ολάνθιστη ανθοδέσμη με νερό γιασεμιού, κρίνο και τριαντάφυλλο δημιουργεί σύγχρονες, αναζωογονητικές αλμυρές και υδάτινες αισθήσεις. Ένα αναζωογονητικό μονοπάτι με εθιστικές ξυλώδεις νότες από σανταλόξυλο και musk προσθέτει δομή στο άρωμα, κάνοντας το μία από τις all time favourite καλοκαιρινές επιλογές.
Wood Sage & Sea Salt, Jo Malone
Απαλά κύματα σε μια νησιώτικη αμμουδιά μπλέκουν την ευωδιά τους με το φασκόμηλο, τα πράσινα βότανα και το γκρέιπφρουτ, δημιουργώντας ένα άρωμα διάφανο, αέρινο, κρυστάλλινο σαν τα διαυγή νερά της θάλασσας.
Aegean Bronze Eau De Parfum, KORRES (στα φαρμακεία)
Tο νέο άρωμα KORRES με νότες από κεχριμπάρι, μεσογειακό περγαμόντο, φρέζια, φρατζιπάνι και άμμο, και αρωματισμένο με μαγευτική καμένη ζάχαρη θα σας μεταφέρει νοητά σε μια ηλιόλουστη παραλία ενός νησιού στο Αιγαίο.