X

Director's Choice | Οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες ματιών που μπορείτε να αγοράσετε τώρα

Οι ιδανικές επιλογές μετά τα 50 για μείωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των under-eye bags.

H ευαίσθητη περιοχή των ματιών, με την επιδερμίδα της να είναι μέχρι και τρεις φορές πιο λεπτή από το υπόλοιπο πρόσωπο, χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας. Ειδικά μετά τα 50, η ανάγκη ενσωμάτωσης μιας κρέμας ματιών για ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους είναι επιτακτική, προκειμένου η επιδερμίδα στην περιοχή να διατηρείται όσο το δυνατόν πιο λεία και ενυδατωμένη. 

Διαβάστε Επίσης

Συστατικά-κλειδιά σε αυτήν την περίπτωση είναι οι πολυφαινόλες, η ρετινόλη, που επιταχύνει το ρυθμό παραγωγής κολλαγόνου, η καφεΐνη, που μειώνει το οίδημα, αλλά και το αγαπημένο σε κάθε ηλικία υαλουρονικό οξύ, το οποίο "γεμίζει" τις ρυτίδες και ενυδατώνει την επιδερμίδα. 

Editor's Choice | Οι καλύτερες αντιγηραντικές κρέμες ματιών για ρυτίδες και λεπτές γραμμές

Κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ, Revitalift Laser Eye Cream, L'Oréal Paris
Η Revitalift Laser Eye Cream είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για να επανορθώσει και να διορθώσει τις ρυτίδες σε βάθος, αλλά και Pro-Xylane που ενισχύει τις ίνες που υποστηρίζουν την επιδερμίδα για να την τονώσουν, να τη γεμίσουν και να την ενισχύσουν. Μεγάλο plus της είναι η μεταλλική μπίλια δίνει μια αίσθηση δροσιάς. 
Κρέμα ματιών για λάμψη, Auto Correct, Sunday Riley (sephora.gr)
Η κ΄ρεμα Auto Correct φωτίζει και κάνει λίφτινγκ στο βλέμμα στη στιγμή, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος, χάρη στην περιεκτικότητά της σε καφεΐνη, εκχύλισμα τζίνσενγκ, αγριοκάστανου και acmella oleracea. Τα αποτελέσματα γίνονται αμέσως ορατά, καθώς το βλέμμα μοιάζει πιο φρέσκο, πιο νεανικό, σφριγηλό και ξεκούραστο.
Αντιγηραντικό balm ματιών, Black Pine Eye Balm, KORRES (στα φαρμακεία)
Η θρεπτική υφή του νέου αναζωογωνητικού balm της KORRES «κλειδώνει» την ενυδάτωση στην επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, αφήνοντάς την πιο ελαστική, λαμπερή και λεία, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση του πρηξίματος και των ρυτίδων. Tο αποτέλεσμα; Πιο νεανική επιδερμίδα και πιο ξεκούραστο βλέμμα.
Αντιγηραντική κρέμα ματιών, Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream, Dior
Η σύνθεση της αγαπημένης κρέμας ματιών της Gisele Bündchen είναι βασισμένη στις έρευνες του Dior στα βλαστοκύτταρα και την εμπειρογνωμοσύνη του στην επιστήμη των λουλουδιών, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση.
Re-NutrivUltimate Lift Regenerating Youth Eye Creme Rich, Estée Lauder
Αυτή η εξαιρετικά πλούσια κρέμα ματιών, εμπλουτισμένη με Γεντιανή Ιμαλαΐων, μειώνει το οίδημα, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει σε βάθος την ώριμη επιδερμίδα. 
Αντιγηραντική κρέμα ματιών, Advanced Génifique Eye Cream, Lancôme
H νέα κρέμα ματιών Advanced Génifique, βασισμένη στην εξειδίκευση της Lancôme στην επιστήμη του μικροβιώματος, προσφέρει εντατική ενυδάτωση στο περίγραμμα των ματιών και εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα, για μάτια πιο φωτεινά και πιο νεανικά.
Αντιρυτιδική κρέμα lifting για τα μάτια και τα χείλη, Wine Elixir Wrinkle Lift Eye & Lip Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)
Χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης, την ακακία και το εκχύλισμα μαστίχα, η κρέμα ματιών και χειλιών της σειράς Wine Elixir της APIVITA, μειώνει τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και το οίδημα, ενώ προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting και ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Κρέμα ματιών με ρετινόλη, Retinol Eye Cream, The Inkey List (sephora.gr)
Πρόκειται για μία από τις best selling κρέμες ματιών του brand, η οποία περιέχει ρετινόλη, το χρυσό δισκοπότηρο της αντιγήρανσης, το οποίο μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αυξάνοντας το ρυθμό παραγωγής κολλαγόνου.
Θρεπτική κρέμα ματιών, Vital Perfection Uplifting And Firming Eye Cream, Shiseido
Η Vital Perfection Uplifting And Firming Eye Cream αντιμετωπίζει εντατικά τα σημάδια γήρανσης, που σχετίζονται με την κούραση στο πέρασμα του χρόνου, όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και οιδήματα στην περιοχή των ματιών, χαρίζοντας αποτέλεσμα λείανσης και σύσφιγξης, για σφριγηλή και νεανική όψη.
Κρέμα ματιών με ρετινόλη, Redermic [R] Eyes, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)
Η αποκλειστική σύνθεση αυτής της ανάλαφρης κρέμας ματιών περιέχει δύο εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά για την περιποίηση της περιοχής κάτω από τα μάτια: Ρετινόλη, που λειαίνει τις ρυτίδες και καφεΐνη που έχει δράση ενάντια στους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης.