X

10' Face Lift | Τα ιδιοφυή skincare gadgets που λατρεύει η Nicole Kidman

Το μυστικό πίσω από τη νεανική εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Για μία ακόμα φορά η Nicole Kidman κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Oscar στο Los Angeles την περασμένη Κυριακή. 

Διαβάστε Επίσης

Η celebrity makeup artist Kyra Panchenko,  η γυναίκα πίσω από την εντυπωσιακή εμφάνισή της, αποκάλυψε το μυστικό πίσω από τη λάμψη της, το οποίο δεν είναι άλλο από μια σειρά από skincare gadgets. Όπως είπε, η Kidman είναι λάτρης του FaceGym, ένος brand εργαλείων, που η Panchenko περιγράφει ως "10λεπτο face lift στο σπίτι", το οποίο ανορθώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ. 

Το kit της για την περιποίηση της Kidman πριν τη βραδιά των Oscars περιελάμβανε το FaceGym Weighted Ball, που χαλαρώνει τους μυς του προσώπου και μειώνει το οίδημα, το Multi-Sculpt Contouring Tool, το οποίο συμβάλλει στη λεμφική αποστράγγιση, το FaceGym Pro EMS tool, το οποίο χαρίζει ανόρθωση και τη Medi Lift Eye Mask, που αναζωογωνεί την περιοχή γύρω από τα μάτια σε μόλις 10 λεπτά.

Η ρουτίνα της Nicole Kidman

Βήμα 1ο:

"Ξεκίνησα με το Weighted Ball για να μειώσω την ένταση στο πρόσωπο και το λαιμό και να ενισχύσω τη ροή του αίματος".

Βήμα 2ο:

"Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα το FaceGym Pro tool, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία EMS, για να "ξυπνήσει" και να ανορθώσει τους μυς του προσώπου και να χαρίσει ένα εφέ άμεσου lifting. Είναι σαν ένα 10λεπτο face lift στο σπίτι. Το πόσο τονίζει τα ζυγωματικά και το πηγούνι είναι εντυπωσιακό".

Βήμα 3ο:

"Για την περιοχή των ματιών, χρησιμοποίησα την Medi Lift Eye Mask – είναι ιδιοφυής! Λειαίνει την επιδερμίδα, ανορθώνει και φωτίζει την περιοχή χαρίζοντας ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα"

Βήμα 4ο:

"Στο τέλος, χρησιμοποιώ το FaceGym Multi-Sculpt Gua Sha tool για να τονίσω τις γωνίες του προσώπου. Μου αρέσουν πολύ τα άμεσα αποτελέσματα των FaceGym εργαλείων."

Διαβάστε Επίσης