X

The Game of Seduction | Τα πιο σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα όλων των εποχών

Με νότες μπαχαρικών, ξύλων, βανίλιας και λουλουδιών.

Ένα βλέμμα, ένα απαλό άγγιγμα, ένα μειδίαμα: Η απλή, universal γλώσσα του φλερτ, που καμία ομιλία δεν μπορεί να ξεπεράσει. Μπαχαρικά, που διεγείρουν την ερωτική επιθυμία, γλυκιά βανίλια, ζουμερά φρούτα και ντελικάτα λουλούδια μπαίνουν στην εξίσωση και περιπλέκονται στο παιχνίδι της αποπλάνησης κάνοντας το φλερτ πιο ενδιαφέρον. Ακολουθούν τα πιο σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα όλων των εποχών που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στη συλλογή της:

Director's Choice | Τα πιο σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα

La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum, Lancôme

Στο La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum η αρωματοποιός Amandine Clerc-Marie αναμιγνύει πλούσια, ζουμερά μαύρα κεράσια με το αισθησιακό τριαντάφυλλο Δαμασκού βιώσιμης προέλευσης, ενώ η κρεμώδης, σαγηνευτική ευωδιά από γάλα αμυγδάλου με νύξεις από βανίλια Μαδαγασκάρης, οδηγεί σε μια βαθιά, ζεστή ξυλώδη βάση. 

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, Chanel
Μια εξαιρετική, φωτεινή συγκέντρωση πατσουλί εμποτίζει το Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense χαριζοντάς του μια πληθωρική διάσταση. Η ζεστή, απαλή και θηλυκή συμφωνία - ένα μεθυστικό μίγμα σπόρου τόνκα και βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη - τυλίγει το άρωμα με αισθησιασμό, κάνοντάς το ακαταμάχητο.
Dior Addict Eau de Parfum, Dior

Έντονο και ζωηρό, το Dior Addict Eau de Parfumαναβλύζει τις ισχυρές νότες καρδιάς του Absolute από γιασεμί Sambac που ανθίζει με απαλή θηλυκότητα και αισθησιασμό. Οι νότες βάσης ξετυλίγονται με τη βαθιά και εξαίσια ζεστασία της βανίλιας Bourbon.

L’interdit Eau de Parfum, Givenchy

Με νότες από γιασεμί, νάρκισσο και σανδαλόξυλο, το αγαπημένο άρωμα της Audrey Hepburn, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις βραδινές σας εξόδους.

J’adore Eau de Parfum, Dior
Οικείο και ταυτόχρονα εκπληκτικά αισθησιακό, το J’adore Eau de Parfum είναι μια ακατάπαυστη έκρηξη λουλουδιών σε ένα μπουκέτο που διαχέει το άρωμά του δίχως τέλος: νότες από τριαντάφυλλο Centifolia, γιασεμί Sambac, Ylang-Ylang και υάκινθος από την Grasse, ραφινάρονται από τους ξυλώδεις τόνους μιας κρεμώδους συμφωνίας σανταλόξυλου.
Sì Eau De Parfum, Giorgio Armani
Η οσφρητική υπογραφή του Sì Eau De Parfum είναι ρυθμική, κομψή και εξαιρετικά αισθησιακή. Συνδυάζει τρεις συμφωνίες: νέκταρ φραγκοστάφυλου, μοντέρνο chypre και ελαφριές, πουδρέ ξυλώδεις νότες, που δημιουργούν ένα θηλυκό και γεμάτο πάθος αρωματικό αποτέλεσμα.
Alien Goddess Eau de Parfum, Mugler
Το Alien Goddess Eau de Parfum, αυτός ο μεθυστικός συνδυασμός ιταλικού περγαμόντου, γιασεμιού και βανίλιας, έγινε πρόσφατα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το εθιστικό, αποπλανητικό άρωμά του.
Black Orchid Eau De Parfum, Tom Ford
 Aισθησιακό, μοντέρνο και διαχρονικό, το Black Orchid Eau De Parfum με νότες από γιασεμί, ylang-ylang, μανταρίνι, μπαχάρια, ορχιδέα, γαρδένια, κεχριμπάρι και σοκολάτα αποτελεί δικαίως μία από τις go-to επιλογές των γυναικών που αγαπούν τα πικάντικα αρώματα.