Οι 3 διαχρονικές τσάντες από το The Greek Designers Store στις οποίες αξίζει να επενδύσετε

Οι τσάντες που θα κρατάτε για χρόνια στις εμφανίσεις σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η τσάντα αποτελεί βασικό αξεσουάρ της καθημερινότητας και πολλές φορές είναι το κυρίαρχο στοιχείο που θα αναβαθμίσει μια εμφάνιση και θα την κάνει να ξεχωρίσει. Πέρα από το στιλ και την πρακτικότητα, είναι πολύ σημαντικό να αναζητούμε τη διαχρονικότητα σε μία τσάντα, όταν θέλουμε να ανανεώσουμε τη συλλογή μας, και να επιλέγουμε εκείνες που θα μπορούμε να συνδυάσουμε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ώστε να μπορούμε να τις κρατάμε εύκολα για χρόνια.

Παρακάτω σας προτείνουμε 3 all-time classic τσάντες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας και θα απογειώσουν κάθε outfit που θα επιλέξετε για να τις συνδυάσετε:

Μαύρη τετράγωνη τσάντα ώμου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κλασικό από τις μαύρες δερμάτινες τσάντες σε μεσαίο μέγεθος. Είναι αυτή που θα κρατήσετε από το πρωί στο γραφείο, στην απογευματινή σας βόλτα έως και μια βραδινή έξοδο. Η χρυσή αλυσίδα στο λουράκι δίνει μια έξτρα λάμψη και τονίζει τον ήδη κομψό και ντελικάτο χαρακτήρα της.

Τσάντα τύπου πουγκί με λογότυπο

Οι τσάντες με λογότυπο έχουν πρωταγωνιστήσει τις τελευταίες σεζόν στη μόδα, αν και πάντοτε είχαν ένα διαχρονικό αντίκτυπο με την εμβληματικότητά τους. Όταν πρόκειται για τσάντες τύπου πουγκί, τότε αναμφίβολα μιλάμε για ένα συνδυασμό κλασικού με μοντέρνου που εξασφαλίζει άνεση και ευκολία.

Κλασική και μίνιμαλ

Μία κόκκινη δερμάτινη κλασική handbag σε minimal γραμμές θα αποτελέσει την go-to τσάντα σας, ενώ ο χρωματικός συνδυασμός του μαύρου και του κόκκινου την καθιστά εύκολα φορέσιμη και παράλληλα εντυπωσιακή. Διαχρονική στο design της, είναι κατάλληλη για να την κρατήσετε όλες τις εποχές του χρόνου, και διαθέτει κομψή αισθητική που αποπνέει πολυτέλεια.

Οι 3 διαχρονικές τσάντες από το The Greek Designers Store στις οποίες αξίζει να επενδύσετε

Τα classic κομμάτια με μικρούς πειραματισμούς στις λεπτομέρειες είναι πάντοτε διαχρονικά και αποτελούν must-have pieces για κάθε περίσταση, κι αξίζει να επενδύσετε σ' αυτά. 

Δείτε περισσότερες ιδέες στο greek-designers.com