Η Alicia Keys σε μια αποκλειστική live performance στο Instagram του Valentino

Μια ενέργεια που στοχεύει να διασκεδάσει και να φέρει πιο κοντά την κοινότητα του brand.

Μια live performance της Alicia Keys θα φιλοξενήσει ο Valentino αποκλειστικά στον λογαριασμό του στο Instagram, αυτή την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 11 ώρα Ελλάδος. Η 15λεπτη εμφάνιση της Keys θα είναι η πρώτη από μία σειρά live acts που θα μεταδίδονται μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του οίκο μόδας. Παρόλο που δεν έχουν δωθεί πολλές πληροφορίες για το project, πιθανολογείται ότι στο line-up θα βρίσκεται η ποιήτρια Rupi Kaur.

Στόχος της ενέργειας είναι "να ζωντανέψει και να διασκεδάσει, συνδέοντας την κοινότητα του Valentino σε καιρούς κοινωνικής απομόνωσης" αναφέρει μια δήλωση της εταιρείας. Κάθε καλλιτέχνης θα εμφανιστεί υπό το hashtag #chezmaisonvalentino.

"Έχω συνειδητοποιήσει πόσο πιο δυνατοί έχουμε γίνει μέσα από τη σύνδεσή μας στη δική μας κοινότητα", δήλωσε ο Pierpaolo Piccioli. "Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις μοναδικές παραστάσεις που συνδέονται με τα συναισθήματά μας". Τον Μάρτιο, ο Piccioli μοιράστηκε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα με τους followers του στο Instagram εν μέσω του lockdown στην Ιταλία.

"Αυτή η χώρα έχει ξεπεράσει τις πιο δύσκολες στιγμές με υπερηφάνεια, δημιουργικότητα και αισιοδοξία", έγραψε. "Και έτσι θα γίνει, για άλλη μια φορά. (...) "Η θέλησή μας είναι ισχυρή, το καθήκον μας είναι να αντισταθούμε και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, πιο σκληρά από ποτέ και θα αναδυθούμε πιο δυνατοί από ποτέ".