Ο Brad Pitt λατρεύει το γεγονός ότι η κόρη του, Shiloh "μένει αληθινή στον εαυτό της" καθώς κλείνει τα 14

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται να είναι "περήφανος" για εκείνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brad Pitt φαίνεται να είναι ιδιαίτερα "περήφανος" για την κόρη του Shiloh. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι αρκετά κοντά με την κόρη του που κλείνει τα 14 της χρόνια. Η Shiloh είναι το δεύτερο μεγαλύτερο παιδί και το πρώτο βιολογικό του Pitt και της πρώην συζύγου του, Angelina Jolie.

"Ο Brad είναι τόσο περήφανος για τη Shiloh και για το ποια έχει γίνει. Λατρεύει το γεγονός ότι παραμένει αληθινή στον εαυτό της και είναι τόσο καλή με τα αδέρφια της" ανέφερε μια πηγή. "Η Shiloh είναι κοντά και με τους δυο της γονείς. Όλα τα παιδιά ανυπομονούσαν για τα γενέθλια της Shiloh και σχεδιάζουν να τα γιορτάσουν με τούρτα".

Οι σχέσεις Pitt και Jolie φαίνεται να είναι καλύτερες από ποτέ καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία της κοινής επιμέλειας για τα έξι παιδιά τους. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει το χωρισμό του το 2016. "Τα παιδιά είναι ό,τι πιο σημαντικό για τον Brad. Λέει στους φίλους του ότι μαθαίνει πολλά από αυτά. Τόσο ο ίδιος όσο και η Angie τα πάνε πολύ καλύτερα από τότε που κατέληξαν στην κοινή επιμέλεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ