Jennifer Lopez | Πιο κομψή από ποτέ με νέο à la garçonne hair look

Η δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η JLo άλλαξε για μία ακόμα φορά τα μαλλιά της με αφορμή τη φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου του περιοδικού Allure. Τόσο στη φωτογραφία του εξωφύλλου, όσο και στις υπόλοιπες εσωτερικές, η Λατίνα star δείχνει πιο κομψή από ποτέ ποζάροντας με το νέο à la garçonne hair look της, το οποίο αναδεικνύει τόσο τα ζυγωματικά, όσο και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίσω από αυτή τη δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της κρύβεται για μία ακόμα φορά ο πιστός συνεργάτης της, ο hairstylist, Chris Appleton, ο οποίος μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι "πέθαινε" να δοκιμάσει στα μαλλιά της ένα πιο κοντό χτένισμα. "90s inspired wet look crop", έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, μαρτυρώντας πως η δεκαετία του 1990 αποτέλεσε για μία ακόμα φορά την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του. 

Το beauty look της pop star ολοκληρώθηκε με το λεγόμενο "JLo glow", δηλαδή το χαρακτηριστικό λαμπερό μακιγιάζ της, που αποτελείται από glowy επιδερμίδα, διακριτικά smoky eyes και glossy χείλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ