Η Britney Spears ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο γιους της

"Τα αγόρια μου είναι τόσο μεγάλα τώρα!"

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Britney Spears ανέβασε μια νέα φωτογραφία μαζί με τους δυο γιους της, τον Sean Preston, 15 ετών, και τον Jayden James Federline, 14 ετών.

Στη φωτογραφία η Britney ποζάρει αγκαλιά με τα δύο έφηβα αγόρια -καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline-. Και οι τρεις τους είναι ντυμένοι με casual ρούχα, καθώς όπως φαίνεται, πιθανόν έκαναν πεζοπορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι τόσο τρελό πώς περνάει ο χρόνος ....", έγραψε η Spears στη λεζάντα της. "Τα αγόρια μου είναι τόσο μεγάλα τώρα 👩‍👦‍👦 !!!! Ξέρω ... ξέρω ... είναι πολύ δύσκολο για κάθε μαμά, ειδικά μια μαμά με αγόρια να τα βλέπει να μεγαλώνουν τόσο γρήγορα !!!! Είμαι εξαιρετικά τυχερή γιατί τα δύο μωρά μου είναι τόσο ευγενικά και τόσο καλά που πρέπει να έκανα κάτι σωστό 🙊. "

"Δεν έχω δημοσιεύσει φωτογραφίες τους εδώ και αρκετό καιρό γιατί είναι στην ηλικία που θέλουν να εκφράσουν τις δικές τους ταυτότητες και το καταλαβαίνω απόλυτα .... Αλλά προσπάθησα πολύ για να επεξεργαστώ αυτήν την cool εικόνα 🌅 και μαντέψτε.... Επιτέλους με αφήνουν να τη δημοσιεύσω !!!", συνέχισε. "Τώρα δεν νιώθω ότι είμαι στην απ' έξω πια 😂😂😂 και θα πάω να το γιορτάσω .... Ω, υποθέτω ότι οι cool μαμάδες δεν το κάνουν ... Εντάξει θα διαβάσω ένα βιβλίο καλύτερα♀️📚🤣 !!!! ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ