Την Πέμπτη 28 Μαϊου, η Jennifer Lopez μίλησε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel Live!. Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός συγκινήθηκε μιλώντας για τα δίδυμα παιδιά της, τα οποία είναι τώρα 18 ετών και ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν από το λύκειο. Ο Max και η Emme είναι τα παιδιά που η Lopez απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2014.
"Μην το συζητάς γιατί αρχίζω να κλαίω", είπε η Lopex στον παρουσιαστή Jimmy Kimmel προσθέτοντας ότι σίγουρα θα κλαίει στην επερχόμενη τελετή αποφοίτησης των παιδιών. Παραδέχτηκε ότι "κλαίει εδώ και δύο μήνες" περιμένοντας το αναπόφευκτο.
Με λίγα λόγια η Lopez υποφέρει από το "σύνδρομο της άδειας φωλιάς". Δεν αποτελεί κλινική διάγνωση, αλλά μια περίοδο ψυχολογικής μετάβασης και έντονων συναισθημάτων που βιώνουν οι γονείς (κυρίως μητέρες) όταν και το τελευταίο τους παιδί αποχωρεί από την πατρική εστία για σπουδές, εργασία ή γάμο.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Lopez είπε ότι όταν άρχισε να γράφει τις σημειώσεις των παιδιών της για το ετήσιο λεύκωμα του λυκείου τους, συνειδητοποίησε πραγματικά: Σύντομα θα μείνει χωρίς παιδιά. "Όταν σας λέω, τα δάκρυα... μου πήρε δύο μέρες για να τα γράψω αυτά", είπε.
"Να είναι ευτυχισμένα"
Η τραγουδίστρια του "All I Have" αποκάλυψε ότι ο Μax και η Emme θα φοιτήσουν σε διαφορετικά κολέγια, αλλά δεν αποκάλυψε σε ποια πανεπιστήμια ή τι θα σπουδάσουν. Σημείωσε απλώς ότι θέλει "να είναι ευτυχισμένοι και να πηγαίνουν όπου θέλουν και να κάνουν αυτό που θέλουν".
"Θα μαζέψουμε τα δωμάτιά τους και θα πάρουν όλα τα πράγματα που θέλουν να πάρουν στην εστία τους. Τότε θα συνειδητοποιήσουν ότι οι εστίες τους είναι πολύ μικρές και θα τους λείψει το σπίτι", πρόσθεσε ξεκαρδιστικά η J.Lo. "Ελπίζω να θέλουν να επιστρέψουν πολύ σύντομα. Αυτό είναι το σχέδιό μου".
Ενώ η τραγουδίστρια-ηθοποιός λυπάται που βλέπει τα παιδιά της να μετακομίζουν, είναι ενθουσιασμένη για το μέλλον τους. "Όλο το χρόνο με ρωτούσαν, "Πάνε για το πανεπιστήμιο, θα είναι άσχημα τα πράγματα;" Εγώ απαντούσα, "Όχι. Θα είναι υπέροχα"", είπε. "Έχουν μεγάλα όνειρα, θα είναι υπέροχα".
