H Camilla θα στεφθεί Βασίλισσα, όταν ο Κάρολος θα αναλάβει χρέη Βασιλιά, δήλωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Με επίσημη δήλωση το Παλάτι ανακοίνωσε την επιθυμία της Βασίλισσας, 95 ετών, βάζοντας τέλος στις εικασίες για το μέλλον της μοναρχίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

"Είμαι βέβαιη ότι θα δείξετε σε εκείνη και τον Charles με την ίδια υποστήριξη που προσφέρατε και σε εμένα" επισημαίνει στη δήλωσή της η Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο λόγος για τη Δούκισσα της Κορνουάλης, συζύγου του Κάρολου. Με την επίσημη δήλωση που εξέδωσε χτες το παλάτι η Βασίλισσα έδωσε τέλος στην ανασφάλεια των πολιτών ανακοινώνοντας στην ουσία τους διαδόχους της.

Κι όλα αυτά καθώς πλησιάζει ο εορτασμός του Platinum Jubilee, της συμπλήρωσης των 70 ετών στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας. Έτσι, η Camilla θα ανακηρυχθεί Βασίλισσα, όπως ορίζει με σαφήνεια η ανακοίνωση, όταν ανέβει στον θρόνο ο Κάρολος.

"Όταν με το πλήρωμα του χρόνου ο γιος μου Κάρολος γίνει Βασιλιάς, είμαι βέβαιη ότι θα δείξετε σε εκείνη και τον Charles με την ίδια υποστήριξη που προσφέρατε και σε εμένα.Ειλικρινής επιθυμία μου είναι, όταν έρθει η στιγμή, να γίνει γνωστή η Καμίλα ως Queen Consort καθώς συνεχίζει να προσφέρει έμπιστα τις υπηρεσίες της".

Τόσο ο Κάρολος, όσο και η Καμίλα δήλωσαν πως είναι συγκινημένοι και νιώθουν μεγάλη τιμή από την κίνηση της Βασίλισσας. Ο Κάρολος αναμένεται να προβεί σε δικές του δηλώσεις κατά την ημέρα της επετείου.