Οι πολύτιμες συμβουλές της Philippine Leroy-Beaulieu για την ομορφιά και το πέρασμα του χρόνου

H γοητετυική Philippine Leroy-Beaulieu έχει πολλά να μοιραστεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Γαλλίδα ηθοποιός Philippine Leroy-Beaulieu που παίζει στο "Emily in Paris” δίνει τώρα συμβουλές ομορφιάς σε όλες μας.

"Μην κάνετε πολλά πράγματα με το πρόσωπό σας. Να είστε πολύ προσκεκτικές, απλώς αποδεχθείτε το" λέει η 59χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Page Six.
 

"Μικρές αλλαγές είναι οκ, αλλά μόλις αρχίσει να κάνει κανείς πολλά και να μην το αποδέχεται, τότε δείχνει κάπως" πρόσθεσε.

Η πολυτιμότερη όμως συμβουλή της είναι η αποδοχή του χρόνου. Η ίδια προτείνει να αγκαλιάσει και να αποδεχτεί κανείς το γεγονός.

Οι πολύτιμες συμβουλές της Philippine Leroy-Beaulieu για την ομορφιά και το πέρασμα του χρόνου

 

"Να είστε απλώς ευτυχισμένες για το γεγονός πως γίνεστε σοφότερες. Εγώ το λατρεύω. Πιστεύω ότι μου χαρίζει απλόχερα γαλήνη" εξήγησε η Leroy-Beaulieu.

"Είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να χαιρόμαστε αντί να προσπαθούμε να δείχνουμε όπως ήμασταν 30 ή 20 χρόνια πριν. Μα, δεν έχει κανένα νόημα. Είναι υπέροχο να απολαμβάνουμε όσα έχουμε και πιστεύω ότι γίνεται ολοένα και καλύτερο".

"Δεν νιώθω πια μνησικακία, όπως παλιά. Συγχωρώ τους ανθρώπους και προχωράω. Η ζωή είναι πολύτιμη" προσθέτει η Leroy-Beaulieu και ίσως όλα ξεκινάνε από εκεί.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο παγκόσμια κοινό πρώτα με τη συμμετοχή της στη γαλλική σειρά "Call my Agent" που προβλήθηκε στο Netflix, για να ακολουθήσει το "Emily in Paris”, όπου υποδύεται την καλλονή Sylvie Grateau που ενσαρκώνει και εκφράζει το γαλλικό πνεύμα.

Emily in Paris, Philippine

Ο τρίτος κύκλος ξεκινάει στις 21 Δεκεμβρίου και όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός είναι γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις.

Το μόνο που παραμένει σίγουρο και σταθερό είναι πως ο δική της ηρωίδα και εκείνη της Emily θα εξακολουθήσουν να εντυπωσιάζουν με τα outfits τους που επιμελούνται οι ενδυματολόγοι Patricia Field και Marylin Fitoussi.