Joan Collins: "όλοι μου πήραν χρήματα" λέει για τους πρώην συζύγους της

Η απόλυτη σταρ Joan Collins μιλά για τους έρωτες της ζωής της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Joan Collins δεν έχει κάνει έναν και δύο γάμους, αλλά... πέντε, ενώ ανάμεσα στις κατακτήσεις της, μολονότι δεν τον παντρεύτηκε, ήταν και ο μεγάλος γόης του Χόλιγουντ Warren Beatty. Εξάλλου η Collins υπήρξε μία από τις ωραιότερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Joan Collins: "όλοι μου πήραν χρήματα" λέει για τους πρώην συζύγους της

Τώρα η η 90χρονη σταρ της "Δυναστείας” (όπου λατρέψαμε ως κακιά Αλέξις Κόλμπι) παραχώρησε μια γενναιόδωρη συνέντευξη στους Times και δεν δίστασε να μιλήσει με θάρρος για τους άνδρες της ζωής της. Και δεν είχε να πει τα καλύτερα.

Joan Collins: "όλοι μου πήραν χρήματα" λέει για τους πρώην συζύγους της

Ως γνωστόν, οι περισσότεροι υπήρξαν νεότεροι από την ίδια. Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό η Joan Collins είπε πλώς: "Δεν ξέρω. Η αγάπη δεν έχει όρια".

Η Collins είναι σήμερα παντρεμένη με τον κατά 32 χρόνια μικρότερο Percy Gibson, θεατρικό παραγωγό. Γνωρίστηκαν το 2000, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση  Love Letters, στην οποία ήταν παραγωγός. Πρόκειται για τον πέμπτο σύζυγό της με τον οποίο παραμένουν παντρεμένοι πάνω από δύο δεκαετίες τώρα. Βλέπουμα άλλωστε συχνά αναρτήσεις με στιγμιότυπα από την κοινή ζωή τους στο Instagram.

Joan Collins: "όλοι μου πήραν χρήματα" λέει για τους πρώην συζύγους της

Η ηθοποιός κάποτε κάνοντας χιούμορ είπε πως νόμιζε ότι ο νυν σύζυγός της ήταν ομοφυλόφιλος όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά – μέχρι που ο Gibson προσφέρθηκε να της αγοράσει eyeliner και της έφερε κατά λάθος μάσκαρα.

"Ήταν απλώς ένα αστείο”, είπε στο περιοδικό. "Αστειεύομαι. Προσπαθώ να αστειεύομαι πολύ, αλλά δυστυχώς πολλοί άνθρωποι με παρεξηγούν. Φυσικά, ήταν ένα αστείο.”

Οι προηγούμενοι, όχι τόσο επιτυχημένοι, γάμοι

Η θρυλική σταρ θυμήθηκε επίσης τους τέσσερις γάμους της πριν από τον Gibson, οι οποίοι, σύμφωνα με τη Βρετανίδα ηθοποιό, οι οποίοι είχαν ως κοινό παρανομαστή την κακοποίηση και την απιστία.

"Στην πραγματικότητα όλοι μου πήραν χρήματα”, είπε στους Times για τους πρώην συζύγους της – εκτός από τον τρίτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ron Kass, γιατί όταν χώρισαν "δεν είχαν μείνει χρήματα.” H Collins έχει δηλώσει πως στη Δυναστεία (τη δεκαετία του '80) έπαιρνε 15.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Σήμερα, η περιουσία της εκτιμάται στα 20 εκ. δολάρια.

Η Collins έκανε ιδιαίτερη μνεία στον δεύτερο σύζυγό της Anthony Newley, και πατέρα των δύο από τα τρία παιδιά της: της κόρης Tara Newley, 59 ετών, και του γιου Alexander Newley 57 ετών. Έχει επίσης μια κόρη, την 51χρονη Katyana Kass, με τον πρώην σύζυγό της Kass.

"Συνειδητοποίησα ότι ο Anthony Newley ήταν μια ιδιοφυΐα και συναρπαστικός και νομίζω ότι ένιωσα ότι θα ήταν ένας πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά μου θα κληρονομούσαν λίγη από την ευφυΐα και τη μαγεία του, κάτι που έκαναν, με χαρά το λέω, αλλά ήταν ελαττωματικός”, είπε η ηθοποιός στο περιοδικό για τον πρώην σύζυγό της. Και πρόσθεσε: "Δεν ήταν σε θέση να είναι καλός πατέρας ή καλός σύζυγος και ήταν εντελώς τρελός με τις γυναίκες.”

Τελικά η ευτυχία ήρθε με την πέμπτη προσπάθεια. "Είναι διευθυντής εταιρείας από τότε που ήταν 19 ετών”, είπε για τον Gibson. "Οπότε έχει συνηθίσει να ασχολείται με ηθοποιούς, παραγωγούς, σκηνοθέτες και ντίβες.”

Όταν ρωτήθηκε αν το σχόλιό της για τις "ντίβες” σημαίνει ότι ο Gibson ξέρει πώς να "χειρίζεται” την Collins, η οποία είναι γνωστή για την ικανότητά της να υποδύεται ντίβες στην οθόνη, παραδέχτηκε ότι όντως εννοεί ακριβώς αυτό.